• Ново
GALPADA 3 комплект Коледни Изрезки, Декоративна Елха за Суспензии, Завеси, Стенни Украси, Коледна Вратата, Коледни Непълни Висящи Фигури, Произведения на плавателни съ?

GALPADA 3 комплект Коледни Изрезки, Декоративна Елха за Суспензии, Завеси, Стенни Украси, Коледна Вратата, Коледни Непълни

Rating 
BGN 9.34

Сума
Налично за поръчка

Календар за обратно броене на Коледа : Този луксозен комплект суспензии с календар за обратно броене ще достави огромно удоволствие на семейството и приятелите си и ще прекара Коледа по-радостноЧудесна форма ги прави уникални декорации.Коледна дървена табела : Забавен cartoony дизайн може да привлече вниманието на децата и да помогне на извънбордов подвескам-календарям по-добре да спечели любовта им.Перфектното бижу за различни партита, рожден Ден, сватба и Коледа.Коледни подаръци : може да Се дари това на семейството и приятелите си, те ще бъдат щастливи.Дървена декорация на Дядо Коледа : Отлично качество на изработка и материали ще декоративни и практичност окачване-календар.Коледен декор : С помощта на един прост метод за нанасяне можете лесно да си го там, където искате.Селски Ретро Дървена Коледен Орнамент Окачване Дървени Детайли Деколтета Бутикови Бижута за бижута направи си САМ Занаятите.Кръст Бод Пакет включва 72 x Висящи висулки 72 x Пеньковые въже Особености -Материал : Дърво заготовки от дървени парчета. -Окачване с календар за обратно броене може да накара хората да се чувстват по-силна коледна атмосфера и да изразят своите очаквания коледно бележки. -Цвят : Коледен декор цвят каки. -Това може да помогне на хората да изразят своите очаквания за Коледа и да ви накара да се чувстват по-весели, декориране на коледни стаи. -Изящна изработка, ярка и красива, гладка текстура, удобен за докосване и дървена коледен календар за обратно броене. -Размер : около 4,00 X3,00 X0,20 см /1,57 X1,18 X0,08 инча Празничен Адвент-календар. -Изработени от дървени материали, сигурно и снабден с коледен календар за обратно броене. -Шик cartoony дизайн в коледната тематика прави дървени чипове добър начин да създадете празнична атмосфера.Информация за Товарахсанта дървена украса за Окачване с календар за обратно броене на Коледа - един чудесен начин да изразите вашите очаквания за Коледа.Коледни подаръци може лесно да озарява и на други места, за повишаване на празнична атмосфера и да донесе повече забавление в семейството.Коледен календар за обратно броене Мультяшная окачване с календар за обратно броене, изработени от дърво, ще стане ваш добър избор. коледен дървен знак, интересен, лесен и практичен, с добри очаквания, това е много удобен и практичен окачване с календар за обратно броене, което ще ви даде добра украса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория