• Ново
GALPADA 2 комплекта Карикатура за Полезен Декор Дървена Коледен Венец на Тематични Декорация, Гоблени Деколте във формата на Дърво Венец с Цифри, броене Украса Шик Вис?

GALPADA 2 комплекта Карикатура за Полезен Декор Дървена Коледен Венец на Тематични Декорация, Гоблени Деколте във формата

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Коледен дървен знак : Този луксозен комплект суспензии с календар за обратно броене ще достави огромно удоволствие на семейството и приятелите си и ще прекара Коледа по-радостноКоледна украса : Висококачествен календар за обратно отброяване помага да се създаде по-щастлива атмосфера и ще ви радостно настроение.Дървени заготовки за diy : Оптимален материал, мек и безопасен, и има дълъг срок на служба.Инкрустация на дървена подвесного календар : Забавен cartoony дизайн може да привлече вниманието на децата и да помогне на извънбордов подвескам-календарям по-добре да спечели любовта им.Коледно дърво за украса : окачване с календар за обратно броене може да помогне на хората да усетят по-силна коледна атмосфера и да изразят своите очаквания.Пратката включва 48 х висящи суспензии 48 х пеньковых въжета Характеристики -Размер : около 4,00 X3,00 X0,20 см/1,57 X1,18 X0,08 инча коледни дървени орнаменти. -Много красив дизайн на екстериора в коледната тематика може добре оттенить атмосфера на декора от дървен подвесного календар. -Материал : Дърво, подарък виси етикет с дървени цифри. -С помощта на един прост метод за нанасяне можете лесно да си го там, където ви харесва коледен декор. -Забавен cartoony дизайн може да привлече вниманието на децата и да висящи висулки-календарики по-добре да спечели любовта на календара. -Цвят : Коледна украса цвят каки. -Този елегантен набор от суспензии с календар за обратно броене ще ви е много забавно и ще позволи на семейството и приятелите си за провеждане на по-радостни коледни украси. -Можете да го дари семейството и приятелите си, това е много хареса ключодържател-етикет.Информация за стоки, Изделия от дърво за diy Този продукт представлява окачване с календар за обратно броене на Коледа.Интериор от дървени подвесного календар Изпълнена с отлична изработка, карикатури интересни и практични, че да позволи на децата по-добре да усетите атмосферата на Коледа и напълно да изразят своите очаквания от Коледа.коледно дърво за украса, Изработени от дървени материали, безопасно и можете да бъдете сигурни, ще бъде украсена в рамките на изпитателния срок.Коледна украса Е много интересен и практичен комплект за декорация на коледна украса, който много добре ще отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория