• Ново
ABOOFAN 2 Комплекта висящи капки с черепа, Нетъкан висящи капки за Хелоуин, Декоративни висящи капки на прочетеното (1 комплект от 12 бр./ ред + въже с дължина 5 м + игла за п?

ABOOFAN 2 Комплекта висящи капки с черепа, Нетъкан висящи капки за Хелоуин, Декоративни висящи капки на прочетеното (1 комплект

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Украса за партита : Произведени от нетъкани материали, които са трайни и сигурниМожете да използвате и конец-игла, за да ги свържете и да направите красива окачване за Хелоуин.Прекрасен декоративен подпори за Хелоуин.Те създават атмосфера на Хелоуин.АБУФАН : Да се радвате на забавно занимание, ръчна изработка.Описание : Има някои изисквания за партита, които ни се намира на очите по време на Хелоуин, но ние се радваме на веселие, което носи декоративен подпори. това са няколко висящи капки, произведени от нетъкан текстил, трайни и сигурни.вие ще се радвате на щастлив и смешно и времето на провеждане на фестивала на Хелоуин.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : Нетъкан текстил. -Размер на опаковката : около 15x12x2, 5 см / 5,91x4, 72x0, 98 инча. - Произведени от нетъкани материали, които са трайни и сигурни. - Прекрасен декоративен подпори за Хелоуин. - Те създават атмосфера на Хелоуин. - Вие ще се насладите на забавно занимание, ръчна изработка. - Можете да използвате конец-игла, за да ги свържете и да направите красива висулка за Хелоуин.Пратката включва 2 комплекта суспензии на Хелоуин.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория