• Ново
Коледни Чорапи EasyAcc 15,7 , Коледна Украса за Камина, Коледни Чорапи с Сантой и Елени, Домашни Персонални Окачени Чорапи на Елхата за Семейството, нова година Коледна Д?

Коледни Чорапи EasyAcc 15,7 , Коледна Украса за Камина, Коледни Чорапи с Сантой и Елени, Домашни Персонални Окачени Чорапи

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Дръж се на вашите камини, стъпала, коледна елха, легло като радостно коледната украсаВълшебен подарък за приятели, деца и семейства, побуждающий отвори чорапи, за да получите магически подаръци.Създайте ценните си спомени за празника!. ??【Весела коледа празнична украса】 Ярки чорапи с коледни мотиви, висящи над камината, на коледа дървото, стълбището, врати, перилах и т., ще придадат на вашия дом топлина и уют, пълна радостни флюидами на коледните празници. ??【 Архивното съдържание на тази първоначална форма, не деформированная 】 Коледни чорапи Easy Acc са изработени от висококачествен полиестер и дебела вълнена прежда, силни и издръжливи.Тя може да издържа товар до 4 кг, винаги да запазва формата си, за разлика от плетени чорапи, лесно е да се е деформирал. ??【Размер на коледни чорапи】 Дължината на всяка коледа отглеждане е 11.8 инча, ширина - 6,7 инча, диагонал - 15,7 инча.Коледни чорапи, достатъчно големи, за съхранение на коледни аксесоари, като например подаръци, бонбони, играчки и т. Създаване на децата прекрасни спомени за един празник. ??【2 опаковки чорапи за камината във формата на коледно】 В комплекта са включени 2 броя коледни чорапи, 1x червен коледни чорапи с елени и снежинками, 1x зелена коледа отглеждане с Сантой и снежинками. ??【Прилагането на висящи отглеждане】 Коледни чорапи с висящи линия се използват широко по повод Коледа, като декорация на дома, класната стая, офис, ресторант, хотел, забавления.И са идеален подарък за семейството и приятелите. ??【Весела коледа празнична украса】 Ярки чорапи с коледни мотиви, висящи над камината, на коледа дървото, стълбището, врати, перилах и т., ще придадат на вашия дом топлина и уют, пълна радостни флюидами на коледните празници. ??【 Архивното съдържание на тази първоначална форма, не деформированная 】 Коледни чорапи Easy Acc са изработени от висококачествен полиестер и дебела вълнена прежда, силни и издръжливи.Тя може да издържа товар до 4 кг, винаги да запазва формата си, за разлика от плетени чорапи, лесно е да се е деформирал. ??【Размер на коледни чорапи】 Дължината на всяка коледа отглеждане е 11.8 инча, ширина - 6,7 инча, диагонал - 15,7 инча.Коледни чорапи, достатъчно големи, за съхранение на коледни аксесоари, като например подаръци, бонбони, играчки и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория