• Ново
ABOOFAN Великденско Яйце Светлини Лампа Мини Яйце Украшение на Медальон Висулка за Великден Празнични Партита Полза Фестивални Украса 1,5 m 10 Лампи (без батерия)

ABOOFAN Великденско Яйце Светлини Лампа Мини Яйце Украшение на Медальон Висулка за Великден Празнични Партита Полза Фестивални

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

-Led светлини за великденски яйца, приказни светлини работещи на батерии, великденски Декорации за Великден декорация на Дома, вечерни - Идеална украса за Великден, Коледа, Хелоуин, Свети Валентин, други празненства, парти, сватба и т. - Можете да зададете режим на постоянно включване или флаш в зависимост от типа на създадената от вас език. -идеален за великден елхи, дома, спални, полицата етажерка, маса за хранене, кошници, венци, декор парапет на горния етаж, партита за лов на великденски яйца и т.- икономия на Енергия и издръжливост, сигурност и може да се използва навсякъде, вътре и отвън. -Led светлини за великденски яйца, приказни светлини работещи на батерии, великденски Декорации за Великден декорация на Дома, вечерни. - Идеална украса за Великден, Коледа, Хелоуин, Свети Валентин, други празненства, парти, сватба и т. - Можете да зададете режим на постоянно включване или флаш в зависимост от типа на създадената от вас език. -идеален за великден елхи, дома, спални, полицата етажерка, маса за хранене, кошници, венци, декор парапет на горния етаж, партита за лов на великденски яйца и т.- икономия на Енергия и издръжливост, сигурност и може да се използва навсякъде, вътре и отвън.Описание на Тази гирлянда за лампи и разполага с опростен, но модерен дизайн великденски яйца, създаване на добра атмосфера.Енергоспестяващ и екологичен, този лек кабел се отличава с висока яркост и ниска консумация на енергия.това е атрактивна гирляндное осветление на вашата коридора, над камината или на всяко друго място, когато се изисква усещането за празник.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : PVC. - Размер : 320x5x4cm. - Батерия : 2 AA батерии. - Входно напрежение : 3 V. - Мощност : 0,05 W. - Цветна температура : 3000 (До). - Тази гирлянда за лампи и разполага с опростен, но модерен дизайн великденски яйца, създаване на добра атмосфера. - Енергоспестяващ и екологичен, този лек кабел се отличава с висока яркост и ниска консумация на енергия. - Създаване на приятна и атрактивна празнична атмосфера за вашите срещи. - той е привлекателно струнное осветление във вашия вход, над камината или на всяко друго място, когато се изисква усещането за празник. - Отлична декорация за вашия дом, тераса, градина, двор или сватба, Коледа, Великден, празника и партита.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория