• Ново
Оранжеви Светлини на Хелоуин, на 36 метра 100 оранжеви Led Гирлянди, 8 Режима на Гирлянди за Хелоуин, захранван с батерии, Водоустойчив Оранжеви светлини за парти на Хел?

Оранжеви Светлини на Хелоуин, на 36 метра 100 оранжеви Led Гирлянди, 8 Режима на Гирлянди за Хелоуин, захранван с батерии,

Rating 
BGN 4.33

Сума
Налично за поръчка

【Светлини за Хелоуин за външно/вътрешно ползване】 : В оранжевите струнни светильниках се използват супер ярки модернизирани електрически крушки, те са идеални за външна и вътрешна декорацияПодходящи за Хелоуин, сватби, партита, фестивали, представления и други случаи.Както и широко използвани, а нощното осветление, озеленяване, хотелска фоайето, дърво, двор, градина, търговски център и много други. 【8 режима оранжеви светлини на Хелоуин】 : Гирлянди за Хелоуин са 8 различни режима : вълна, комбинация, отслабване, светулките, преследване, трептене, бавно отслабване и постоянно включване.Всеки режим толкова е различен, и наличието на тази опция страхотно, тъй като всеки нощен режим е различен, трябва само да натиснете бутона на корпуса на батерията, за да изберете това, което ви харесва. 【Функция таймер и памет】 : Натиснете бутона върху корпуса на батерията, за да включите захранването, както и активиране на 6-часов режим на осветление и 18-часов режим на изключване, без да се притеснявате за това, че забравите да изключите осветлението.Вграден чип с памет orange хелоуин lights си запазва последните настройки на режима и не е нужно всеки ден да променяте режим. 【Водоустойчива IP65 и захранван от батерии】 : Нашите гирлянди за Хелоуин са сертифицирани водонепропускливост.Той е идеален за използване на открито, не повреждаясь, включително и в условията на силен дъжд и сняг.Нашите оранжеви светлини се захранват от 4 * батерии тип АА (в комплекта не са включени), щепселът не се изисква, преносими, лесни за инсталиране навсякъде за украса. 【Качествено обслужване】 : ние предлагаме идеалното решение за недоволни клиенти в рамките на 24 часа да върне вашата покупната цена, или да се замени!Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси. 【Светлини за Хелоуин за външно/вътрешно ползване】 : В оранжевите струнни светильниках се използват супер ярки модернизирани електрически крушки, те са идеални за външна и вътрешна декорация.Подходящи за Хелоуин, сватби, партита, фестивали, представления и други случаи.Както и широко използвани, а нощното осветление, озеленяване, хотелска фоайето, дърво, двор, градина, търговски център и много други. 【8 режима оранжеви светлини на Хелоуин】 : Гирлянди за Хелоуин са 8 различни режима : вълна, комбинация, отслабване, светулките, преследване, трептене, бавно отслабване и постоянно включване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория