• Ново
МОДЕРЕН Карирани Лък, Аксесоари за Дома, Интериор, 4 бр., Декоративен Лък, Коледни Аксесоари, Коледен Венец, Украса, Коледен Венец, Украшения, Коледни Начало Декор, Ве?

МОДЕРЕН Карирани Лък, Аксесоари за Дома, Интериор, 4 бр., Декоративен Лък, Коледни Аксесоари, Коледен Венец, Украса, Коледен

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

бельоКоледна лък от зебло : Подходящ е за украса на стени, врати, прозорци, елхи, гирлянди и изделия ръчна изработка.Коледни съответствие в клетката : лък класически цвят е чудесен избор за коледната украса на дома.Панделки от карирана лента : можете също да изпратите тези орнаменти като коледен подарък на своите семейства и приятели, те ще бъдат щастливи. Украса за коледната елха : подходяща за Коледа на празнични събития, домашен интериор, дизайн на витрини, партита. Големи есенни панделки : коледни панделки на врата-тънка работа и материал премиум-клас, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.Коледна лък от зебло : Подходящ е за украса на стени, врати, прозорци, елхи, гирлянди и изделия ръчна изработка.Коледни съответствие в клетката : лък класически цвят е чудесен избор за коледната украса на дома.Панделки от карирана лента : можете също да изпратите тези орнаменти като коледен подарък на своите семейства и приятели, те ще бъдат щастливи. Украса за коледната елха : подходяща за Коледа на празнични събития, домашен интериор, дизайн на витрини, партита. Големи есенни панделки : коледни панделки на врата-тънка работа и материал премиум-клас, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.Осъществяване Списък 4 x коледни панделки Характеристики -Размер : 38,00 X22,50 X3,00 см / 14,93 X8,84 X1 Коледна украса. -Цвят : както е показано на бантах за коледно -Материал : спално Бельо, големи коледни панделки -Произведен от висококачествено ленено материал, той е безопасен, е здрава и не е лесно да навредят на декоративен лък. -Проектиран в класически цвят, лък е отличен избор за коледната украса на дома коледен венец. -Подходяща за Коледа на празнични събития, домашен интериор, дизайн на витрини на магазина, вечерта декор и т. Коледни вратите лъкове. -Можете да украсите над камината или да прикачите към коледното дървото или друг централно коледа бантикам. -Можете да изпратите тези орнаменти като коледен подарък на своите семейства и приятели, те ще станат щастливи аксесоар за направата на коледни занаяти.Информация за стоки Лък от карирана лента Търсите нещо специално, което можете да използвате като декорация за Коледа?Това украшение под формата на banta определено е чудесен избор. коледни вратите панделки Можете да украсите им коледна елха или на всяко друго място, за да създадете празнична атмосфера.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория