• Ново
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, 1 предмет, части за Коледно De para Exteriores, Пола, за Елхи за Магазин, декорация за Коледната Елха, Коледен Декор, Базова капак за Коледната Елха, Пола, ?

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, 1 предмет, части за Коледно De para Exteriores, Пола, за Елхи за Магазин, декорация за Коледната Елха,

Rating 
BGN 5.60

Сума
Налично за поръчка

Плюшен, нетканая платВълнена яка под формата на елхи : Коледна украса и изящно изработени и реалистично текстурированы за създаване на празнична атмосфера.Долна капачка коледно : С дизайн в празничната атмосфера, лесен за употреба.Подходящ за вътрешно и външно използване.Направен е тази ръка, тя е красива, естествена и семпъл външен вид.Празничен яка-коледна елха : Изработен е от филц и нетъкани текстилни материали, за използване.Престилка с пола във вид на елхи : щампи във формата на снежинки, и на Дядо Коледа създава празнично настроение на Коледа.Килим под формата на елхи : Лека, сгъваема, преносима, за улици и в затворени помещения.Плюшен, нетканая плат.Вълнена яка под формата на елхи : Коледна украса и изящно изработени и реалистично текстурированы за създаване на празнична атмосфера.Долна капачка коледно : С дизайн в празничната атмосфера, лесен за употреба.Подходящ за вътрешно и външно използване.Направен е тази ръка, тя е красива, естествена и семпъл външен вид.Празничен яка-коледна елха : Изработен е от филц и нетъкани текстилни материали, за използване.Престилка с пола във вид на елхи : щампи във формата на снежинки, и на Дядо Коледа създава празнично настроение на Коледа.Килим под формата на елхи : Лека, сгъваема, преносима, за улици и в затворени помещения.Кръст Бод Пакет включва 1 х Пола за Коледно Характеристики -Цвят : Розов сезонни рокля-пола за коледната елха. -Материал : плюшен, нетканая кожа пола във вид на елхи. -Размер : Около 96,00 X96,00 X1,00 см/37,73 X37,73 X0,39 инча пола за коледната елха от магазина. - Изработени от филц и нетъкани текстилни материали, издръжливи на продължителна употреба дърво коледна украса. - Добър коледен подарък за приятелите и семейството си, градинска пола за коледната елха. - Щампи във формата на снежинки, и на Дядо Коледа създават празнична атмосфера за корицата на основата на коледната елха. - Лека и сгъваема, тази пола за коледната елха е компактен за декорация на коледната елха. - Подходящ за дома, търговския център, бар, открит и на други места, където пола-дърво.Информация за стоки, Поли от дърво Леки и сгъваеми, те спестяват място.Маскарадное рокля за коледно Подходящ за дома, търговския център, бар, открит и на други места.Стилна подложка за елхата от филц и нетъкани текстилни материали, издръжливи и за продължителна употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория