• Ново
VOSAREA 20 бр. Коледна Украса с Лък за Домашно Парти, Подвесное Украса, Коледна Елха, Висящи Коледен Лъскав Червен Лък, Коледни Висящи Украшения с Лък, Украси за Коледнат?

VOSAREA 20 бр. Коледна Украса с Лък за Домашно Парти, Подвесное Украса, Коледна Елха, Висящи Коледен Лъскав Червен Лък, Коледни

Rating 
BGN 19.93

Сума
Налично за поръчка

ПлатКоледна елха, висящи коледна украса с лък, коледна украса с лък - Този набор от декоративни коледни суспензии ще се превърне в чудесно допълнение към вашата коледното парти.Коледни вратите закачалка-Тези коледни панделки може да се използва в много случаи, не за украса, например, за украса на коледната елха, подвесного декор, сватба, рожден ден, растения и домашни градина, но и за носене, можете да ги носите на главата си, за да ви помогне да бъдете още по-красиви.КОМПЛЕКТИ БИЖУТА - Тази коледна висулка изработена от висококачествен материал за безопасно и трайни употреба.Украса за коледно-2. Може да се използва широко в магазини, офиси, хотели и ресторанти, барове и т., Перфектен декор за Коледа, сватба, годеж, юбилей, парти.Лък-topper за коледно-Лък за коледната елха е изработена от висококачествена тъкан, а камбаната -от метал, от докосване елегантен и мек, звънецът не се деформират и не се поддава на деформация.Коледна елха, висящи коледна украса с лък, коледна украса с лък - Този набор от декоративни коледни суспензии ще се превърне в чудесно допълнение към вашата коледното парти.Коледни вратите закачалка-Тези коледни панделки може да се използва в много случаи, не за украса, например, за украса на коледната елха, подвесного декор, сватба, рожден ден, растения и домашни градина, но и за носене, можете да ги носите на главата си, за да ви помогне да бъдете още по-красиви.КОМПЛЕКТИ БИЖУТА - Тази коледна висулка изработена от висококачествен материал за безопасно и трайни употреба.Украса за коледно-2. Може да се използва широко в магазини, офиси, хотели и ресторанти, барове и т., Перфектен декор за Коледа, сватба, годеж, юбилей, парти.Лък-topper за коледно-Лък за коледната елха е изработена от висококачествена тъкан, а камбаната -от метал, от докосване елегантен и мек, звънецът не се деформират и не се поддава на деформация.Кръст Бод Пакет включва 10 х лък със златни листа висулка 10 х лък със зелени листа висулка Характеристики -Материал : Флокированная плат празнични украси за коледната елха. - Цвят : Червено коледно подвесное украса. - Размер : 8 х 6 х 3 см/3,14 х 2,36 х 1,18 инча Коледна украса. - Използвайте този очарователен украшение с лък и камбана за украса на коледната елха. - Добри лъкове и може да се използва за украса бижута рафтове и шкатулок за бижута.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория