• Ново
WILLBOND 32,8 фута x 4 инча, Венец от Гирлянди за Деня на Благодарността, Златна Есен Венец, Кленов Лист, Метална Обрат-Венец, Декор за Есенния парти в чест на Деня на Благод?

WILLBOND 32,8 фута x 4 инча, Венец от Гирлянди за Деня на Благодарността, Златна Есен Венец, Кленов Лист, Метална Обрат-Венец,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Вие ще получите : в опаковка съдържа 1 бр масивни безвкусна гирлянди, че е прибл. обща дължина 10 м. / 32,8 ft, можете да отреже всякаква дължина, за да отговори на вашите нужди при участие в събития или декориране, можете също така да искате да споделите с приятели.Достатъчно дълъг : всяка метална сърма е прибл. обща дължина 10 м. /32,8 фута, широчина прибл. 10 см / 4 инча, с подходящ размер за декорация, можете да ги обесим на тавана, клони, прозорци, стени и така нататък, и може да им даде различни форми в зависимост от вашата идея за украса на празника.Цветен дизайн : тези мишурные гирлянди са класически, красив и блестящ външен вид, които ще ви помогнат да създадете празнична атмосфера и да покажете своя празничен ентусиазъм. Трайни употреба : нашите метални мишурные гирлянди, изработени от мишуры и PET материали, леки и надеждни за използване, им е трудно выцвести или се съборят, те имат блестящ външен вид, лесно се придават формата и обертывают, ги може да се прилага в продължение на дълго време.Приятен декоративен ефект : венец от мишуры може да се използва за украса на стени, парапети, дървета, врати, прозорци и т., Също така тя е подходяща за опаковане на подаръци, изделия са ръчно изработени, и други предмети, за да привлекат повече внимание на хората, както и за декорация на вашите помещения.Характеристики : Декор венец с ръцете си : тези дебели гирлянди са достатъчно меки и може да се прилага на стени, врати, тавани, маси, парапети и др, можете лесно да ги завъртете до форми за по-добър баланс, те изглеждат толкова лъскави и лесно хващат окото.В съответствие с тема на фестивала : тези мишурные гирлянди съдържат класически елементи, красив и блестящ външен вид, които са добре носят празничната атмосфера и се показват на вашия празничен дух. Технически характеристики : Материал : пластмаса Цвят : както е показано на снимката Размер : 32,8 фута х 4 инча ширина на Помещение включва : 1 х мишурная венец Забележки : При ръчни измервания се допускат малки грешки в размер на.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория