• Ново
Vlorart Есенен Венец от Кленов листа 5,6 метра, с Осветление, Венец от Изкуствени Есенни листа за Есенния Украса, Гирлянда на Благодарността за Партита с Камина за Хелоу?

Vlorart Есенен Венец от Кленов листа 5,6 метра, с Осветление, Венец от Изкуствени Есенни листа за Есенния Украса, Гирлянда

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

?【Венец от кленов листа с подсветка】 венец от есенни листа Vlorart съдържа 4 различни форми на кленов листа, от тъмно зелени до ярко оранжеви, тази гирлянда пълен есента на атмосфератаТова е задължителна есента на бастун от кленов листа. ?【Перфектен размер】 Дължината на този есента гирлянди е около 5,6 фута, всяка от тях е опакован в здрава кутия за сигурна доставка и сезонно съхранение.Когато получите ратан, моля, регулиране на листата, така че те да могат да се справят в перфектна форма. ?【Уникален външен вид】 Тази цветна есен венец от кленов листа представлява смес от оранжеви, жълти и зелени кленов листа.Кленови листа имат няколко форми, отговарящи на вашето желание да има реалистичен външен вид. ?【Есенния Декор Висящи Гирлянди】Тази гирлянда идва с 30-топли светлини, за работа, необходими са 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Може да се използва денем и нощем.Подходящ за най-различни поводи : : врати отвори, камини, тераси, маси, люлки, стълбищни парапет и декорации за Деня на Благодарността. ❤【Най-доброто обслужване】 За по-голяма трайност съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина и дъжд.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.(Ако лампата е счупена при получаване, ние предлагаме подмяна на безплатно). ?【Венец от кленов листа с подсветка】 венец от есенни листа Vlorart съдържа 4 различни форми на кленов листа, от тъмно зелени до ярко оранжеви, тази гирлянда пълен есента на атмосферата.Това е задължителна есента на бастун от кленов листа. ?【Перфектен размер】 Дължината на този есента гирлянди е около 5,6 фута, всяка от тях е опакован в здрава кутия за сигурна доставка и сезонно съхранение.Когато получите ратан, моля, регулиране на листата, така че те да могат да се справят в перфектна форма. ?【Уникален външен вид】 Тази цветна есен венец от кленов листа представлява смес от оранжеви, жълти и зелени кленов листа.Кленови листа имат няколко форми, отговарящи на вашето желание да има реалистичен външен вид. ?【Есенния Декор Висящи Гирлянди】Тази гирлянда идва с 30-топли светлини, за работа, необходими са 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Може да се използва денем и нощем.Подходящ за най-различни поводи : : врати отвори, камини, тераси, маси, люлки, стълбищни парапет и декорации за Деня на Благодарността.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория