• Ново
200шт Коледен Орнамент Венец с Шут Куки за украса на Коледната Елха Предварително Нарязани на Ленти Закачалки За бижута С Защелкивающимся Прикрепен с Полиестерни В?

200шт Коледен Орнамент Венец с Шут Куки за украса на Коледната Елха Предварително Нарязани на Ленти Закачалки За бижута С Защелкивающимся

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

 Размер на всяко въже за закачалки е с Дължина 7,9 инча Х диаметър 0,5 mm Диаметър на съединителната линия е 1,9 мм, което позволява да се използват куки за окачване на бижута размер на по-малко от 2 mm почти за бижута от всякакъв размер. За това се изисква коледна украса тегло. Закачалка за коледна украса може да се използва многократно. 【Ценна опаковка】 комплектът включва 200 бр. нишки с метални златисти орнаменти, размерът на всяка струна-дължина 7,88 инча Х диаметър 0,5 мм, диаметър на съединителната линия - 1,9 мм. Тези закачалки с лентови вериги орнаменти са идеални за закачане на почти всички видове занаятчийски продукти, като снежинки, натруфен бижута, мини бижута от смола, кристални бижута, дървени орнаменти, коледни топки за декорация със собствените си ръце. 【Добро качество】 Всички здрави куки за бижута са изработени от полипропилен, твърди и трайни, го е лесно да се прекъсне.Венец с коледните орнаменти има отлични носеща способност и може да побере повечето бижута, като например топки за коледната елха, украса във формата на снежинки или звездички.Меки на пипане, чист край, без чеп. Висока устойчивост на износване, при връчване на използване блясък се запазва. 【Лекота на работа и използването на многократна употреба】 Всички гирлянди за коледна украса снабдени с куки щракне, така че можете да безопасно и бързо се лепят или самостоятелни гирлянди за украса, а също така можете да ги използвате много пъти, без рязане.Декоративни конци с шут ще ви помогне бързо да украсят стаята си и оживи атмосферата, когато дойде Коледа.А също така лесно се отстранява, може да бъде изцяло записан на бъдещето. 【Широко приложение】 Тези направления за коледна украса може да се използва не само за окачване коледна украса, но и за различни гъвкави приложения.Добра носеща способност, която позволява лесно назначени някои от по-тежките елементи, като например декоративни кутии, както и някои инструменти могат да бъдат окачени.Тя може да се използва и като щипка за закачане на етикети или конци за занаяти.Куки с орнаменти практични и декоративни, са добър помощник за украса на дома си живот. 【100% Удовлетвореност гаранция】 носим 100% проверка, преди доставка, за да се уверите, че можете да получите достатъчно на брой високо качество на продуктите.Ако имате някакви въпроси, като например, как да използвате нашите гирлянди за коледна украса или други въпроси, след получаване на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние правилно да разберем с това възможно най-скоро. 【Ценна опаковка】 комплектът включва 200 бр. нишки с метални златисти орнаменти, размерът на всяка струна-дължина 7,88 инча Х диаметър 0,5 мм, диаметър на съединителната линия - 1,9 мм. Тези закачалки с лентови вериги орнаменти са идеални за закачане на почти всички видове занаятчийски продукти, като снежинки, натруфен бижута, мини бижута от смола, кристални бижута, дървени орнаменти, коледни топки за декорация със собствените си ръце.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория