• Ново
YuQi Коледен Държач за отглеждане на борови Шишарки за Мантия, 4 бр. Метална Кука за Окачване на Отглеждане, 3D Коледен Държач за Отглеждане на Борови Шишарки за Камина?

YuQi Коледен Държач за отглеждане на борови Шишарки за Мантия, 4 бр. Метална Кука за Окачване на Отглеждане, 3D Коледен Държач

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Уникален 3 D Декоративен дизайн.Коледен държач за отглеждане украсени с ярки и красиви модела под формата на шишарката, пълна с елементи на Коледа.Борова шишарка е плод на бор дърво дълголетие, така че борова шишарка символизира един вид късмет и щастие. Наслаждавайте се на зимни коледни празници!Персонални Коледна украса.Придайте коледен чар бижутата на нашия дом за почивка с помощта на този очарователен притежателя на борови шишарки.Купете сега и се върни ги у дома.Борова шишарка с жив кафяв и бял оттенък ще се превърне в чудесно допълнение към вашия рождественскому декора.Коледен държач за отглеждане от шишарката ще се превърне в чудесно допълнение към коледните официални бижутата. Идеята за коледни подаръци.Борова шишарка - един от символите на Коледа, дайте на нейното семейство и приятели като коледен подарък и да им провърви.те ще бъдат възхитени от тези момчета!Очарователен коледен държач за съхранение на борови шишарки ще се превърне в добър декорация на дома си в коледна ваканция, а също и нарядит зимна коледно парти, сватба, рожден ден и други събития. Издръжлив материал.Държачи за отглеждане на борови шишарки, изработени от сплав с.Закачалка за отглеждане има гладка повърхност с лек метален покритие, което помага за предотвратяване на окисляването, ръжда и разъедание, подчертавайки красотата на метал.Държачи за отглеждане от 4 опаковки трайни, можете да ги използвате, година след година, им е трудно тътрене кочани или почивка. За многократна употреба държачи за коледни чорапи от шишарката.Държач за отглеждане на шафран - практичен инструмент за вашите коледни чорапи или други украшения, като светлини и светлините от огнището.Комплект куки за отглеждане и е най-добрият избор за създаване на празнична атмосфера и мъдро решение за декорация на коледното парти.Ние - Yu Qi много ценим опита и удовлетвореността на клиентите.Така че вашето удовлетворение е нашата най-голяма промоция.Когато получите стоката, моля, винаги се уверете, че той не е бил повреден или загубен при транспортиране.Още веднъж, благодаря ви за вашето търпение и подкрепа.Коледни държачи за отглеждане : Коледен държач за отглеждане на борови шишарки - практичен инструмент за вашите коледни чорапи или други украшения, като светлини и светлините от огнището.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория