• Ново
Роза на реката 6-подножието Стекающаяся Коледно дърво, PVC 750 клони Автоматична Елха (6-подножието Стекающаяся от PVC 750 клонове)

Роза на реката 6-подножието Стекающаяся Коледно дърво, PVC 750 клони Автоматична Елха (6-подножието Стекающаяся от PVC 750

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Допълнителни умения - 750 клоните на внимателно обработени, за да покаже ярки зрели бор.По-реалистично - листа елхи, изработени от висококачествен PVC материал, което ги прави по-истински и естествени. Здрав и издръжлив - метална основа, за да се пъна с винтове може да се осигури стабилност и да си пън е по-устойчив. Лесен монтаж - за да завършите сглобяването на това дърво се изисква само 3 стъпки.След като връзката на клони и метална рамка е всичко, което трябва да направите, е да се оправям клони. 100% гаранция - ние ви предлагаме най-задоволително за обслужване на клиенти, за да можете да купувате с доверие.Доставленная помещение обикновено има номер за проследяване в рамките на 24 часа и поддържа цялостно проследяване на логистиката, като Fedex, USPS, UPS и т. Очаква се, че доставка ще се организира в рамките на 24 часа, а доставката ще се извърши в рамките на 2-8 дни.Това е нормално, когато ефективността на малко намалява по време на епидемия.Моля, разберете това.Ако намирате това за неуместно, моля, прочетете внимателно оформляйте вашата поръчка.Въведение : Ако сте избрали подходяща елха за Коледа, можете да вземе под внимание тази 6-крак автоматично коледно дърво, PVC Flocking Christmas Tree 750 Branches.Това дърво са произведени от висококачествени материали.Листата са изработени от екологично чист и огнестойкого PVC материал, който е трайна и трудно е деформиран.В него също така се използват железни тръби и кабели, което го прави стабилен и надежден.Благодарение на фината работа и высококачественному материала, струва си купя, така че дайте тази коледна елха вкъщи и нарядите!Характеристики : 1. Повече накрайници - 750 клони, разработен, за да покаже ярка пълноцветен бор 2. По-реалистично - Остриета елхи, изработени от висококачествен PVC материал, това изглежда по-реалистично и с повече характер 3. Сила и издръжливост - Метална основа от дърво с винтове осигурява стабилност за даване на дървото е по-добра стабилност 4. Лесна инсталация - За да завършите сглобяването на това дърво се изисква само 3 стъпки, след като връзката клони и метална стойка всичко, което се изисква от вас за едно дърво, това е да се оправям клони 5. Гаранция за 100% - Ние ви предлагаме първокласно обслужване на клиентите, за да се гарантира, че ще могат да купуват с увереност Технически характеристики : 1.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория