• Ново
EL Тел Неоновите Тел Неонова светлина 9.84 фута САМ Неоновите Светещи Гъвкав Электролюминесцентный Тел Комплект, подходящ за Хелоуин Партита Коледа под Наем Декорац?

EL Тел Неоновите Тел Неонова светлина 9.84 фута САМ Неоновите Светещи Гъвкав Электролюминесцентный Тел Комплект, подходящ за

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

?По-добра спецификация 9,84 инча - При обща дължина на 9,84 инча / 3 м и диаметър само 2,3 мм EL-тел е достатъчно гъвкавНашата нежна тел могат да се дадат добри форми, които можете да шият дрехи.Добавете зашеметяващи цветни светлини на вашия вечеринкам, костюми, велосипедам, вывескам, бижута и много други. ?Гъвкави и режущиеся - Неонови лампи flex El тел, изработени от висококачествено PVC и може да се изкриви в някаква форма и обрязани за всяка дължина.Гъвкав характер El тел, което променя цвета си, ви позволява лесно да създадете със собствените си ръце всеки стил, който искате. ✨ 4 режима на осветление-Този Ел wire, захранван с батерии може лесно да се коригира в четири режима : непрекъснат включване/светкавица бавна/ бърза светкавица/изключване. Различни видове, подходящи за различни поводи, просто кликнете бутона led подсветка тел лесно да се сменят режими и да се насладите на атмосферата. ⭐ Контролер отделението блок-Неон метална лампа се захранва от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени), се издава само ниско напрежение 3, може да се пипне и тя е годна за използване от деца.Без допълнителни кабели или заглушек не се изисква, което прави опънат светлини, по-преносим и ефективни. Забележка : Моля, уверете се, че използваната от вас батерия е добър с батерии 2 АА, в противен случай инсталацията си на светоизлучающий тел ще доведе до това, че тя няма да светне или да се сблъскате с пречки в работата (батерии в комплекта не са включени). ? Широко използвания проводник и 100% удовлетворенный услуга-този неон электролюминесцентный тел осигурява осветление на 360 градуса, идеални за дома, партита, коледни декорации, празнични огради, оформяне на автомобили, външни табели, оформяне на сцена, Хелоуин и много други.Ние обещаваме да ви осигури денонощен онлайн услуги, безплатни рекламации и борси.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се направи това е правилно!.EL тел също е известен като электролюминесцентный тел, известен също като студен неон.Изискан многофункционална EL-тел.Малка, чаровна, нежна, не само функционална, но и стилна.Впечатляващото качество, ниско ниво на отвеждане на топлината и енергийна ефективност. 3 D-луминесценция може да бъде постигнато на преки или извити линии, може да бъде согнута във всякаква форма и изрязване на всяка дължина благодарение на своята гъвкавост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория