• Ново
24-Инчов 2-подножието Мини Коледно Дърво с предварителна осветление, Малка Коледна Елха с 20 led крушки и тъканната чанта на стойка, Настолна Коледна Бор, Коледна Украс?

24-Инчов 2-подножието Мини Коледно Дърво с предварителна осветление, Малка Коледна Елха с 20 led крушки и тъканната чанта

Rating 
BGN 21.88

Сума
Налично за поръчка

?Коледна украса - елха с 20 топли светодиодни крушки е незаменим декор за празнуване на КоледаУкрасете тази къща мини-коледна елха с червени плодове и борови шишками, които изглеждат като живи, и това е едно чудесно допълнение, за да се съживи атмосферата на Коледа.Специално разработена за оформяне на коледна тематика, за да допълнят вашия коледен къща. ?Декорирайте си коледно пространство здрави клони, достатъчно здрава, за да побере лъкове и всички на любимите си бижута, за да придадат индивидуалност начин.В нашия изкуствена мини-дървото се използва напълно естествен дървен кол, покрит с филтър чанта и реалистични изкуствени клонки от полиетилен + PVC са толкова реалистични, сякаш току-що излязъл от гората.Задължителен елемент от вашата колекция празнични украси за целогодишно ползване. ?Се захранва от батерия с таймер - Коледна елха DEWBIN с гирлянди се захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), е в режим таймер (6 часа inclusive, 18 часа разстояние) за обзавеждане автоматично включване / изключване.Преместете гребло (Изкл.) в средно положение, за да активирате ТАЙМЕРА.Само веднъж, за да включите таймера и той светва в предварително програмирани времева последователност от 6 часа на включване и 18 часа изключване за всеки ден. ?Широко използване - вдъхновяваща и едновременно вас в продължение на целия Коледа 24-инчов мини-коледна елха да не отнеме твърде много място.Може да се използва за украса на коледната елха, коледната плотове, писмено маса, веранда, камина, интериор партита.Идеален за дома, хол и спалня, офис и ресторант.Също така се използва като идеален коледен подарък за семейството, приятелите и съседите на housewarming, Коледа. ? 100% Удовлетворенное обслужване на клиенти - Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние даваме гаранция от 90 дни и денонощна онлайн поддръжка на клиенти.Ако по някаква причина не сте 100% доволни от нашите продукти, ние ще възстановим парите си в пълен размер или замени ги. ?Коледна украса - елха с 20 топли светодиодни крушки е незаменим декор за празнуване на Коледа.Украсете тази къща мини-коледна елха с червени плодове и борови шишками, които изглеждат като живи, и това е едно чудесно допълнение, за да се съживи атмосферата на Коледа.Специално разработена за оформяне на коледна тематика, за да допълнят вашия коледен къща. ?Декорирайте си коледно пространство здрави клони, достатъчно здрава, за да побере лъкове и всички на любимите си бижута, за да придадат индивидуалност начин.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория