• Ново
Amosfun Коледна Украса 2,4 Метра Метра Плат Коледно Дърво Вечерни Банери банери Коледни Гирлянди, Знамена Коледни Висящи Украшения (Зелен)

Amosfun Коледна Украса 2,4 Метра Метра Плат Коледно Дърво Вечерни Банери банери Коледни Гирлянди, Знамена Коледни Висящи

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

декорация коледна украса с коледна тематика Christamse tree pattern, много красива украса за Коледа, който създава приятна и интересна обстановкаЛесно се закача на стената над масата, по протежение на коридора, на коледната елха и т. Устойчив на спукване на нетъкан материал, не е лесно да се развали, здрав и многократна употреба.Това наистина може да помогне за създаване на специални и запомнящи се моменти за вас и вашите приятели.Добра украса за сватба, рожден ден, Коледа, карнавал, Великден, нова партита и т. на Декорация на коледна украса е с коледна тематика във формата на коледно дърво, много красива украса за Коледа за създаване на приятна и интересна атмосфера.Лесно се закача на стената над масата, по протежение на коридора, на коледната елха и т. Устойчив на спукване на нетъкан материал, не е лесно да се развали, здрав и многократна употреба.Това наистина може да помогне за създаване на специални и запомнящи се моменти за вас и вашите приятели.Добра украса за сватба, рожден ден, Коледа, карнавал, Великден, нова партита и т. - Цвят : показан на снимките -Материал : нетканая плат - Дължина на кабела : около 2,4 м - Размер : 20x15,5x0,3 см/7,8x6,1x0,1 инча (ДхШхВ)-Нетъкан материал, устойчив на разкъсване, не се разгражда лесно, трайно и е за многократна употреба.- Лесно се закача на стената над масата, по протежение на коридора, на коледната елха и т. - С коледна тематика Christamse tree pattern, много красива украса за Коледа, който създава приятна и интересна обстановка.- Това наистина може да помогне за създаване на специални и запомнящи се моменти за вас и вашите приятели.- Добра украса за сватба, рожден ден, Коледа, карнавал, Великден, нова партита и т. Предпоставка включва 1x3 метър плат за Коледната елха, банери за партита, коледни гирлянди, знамена, Коледни висящи украшения (зелен).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория