• Ново
Къса каишка, за секс Risunpet, Самозалепващи Ленти за покриване на пода, Отклеивающиеся и Приклеивающиеся Ленти За покриване на Ръбовете на пода, Преходна Ламинирана Д?

Къса каишка, за секс Risunpet, Самозалепващи Ленти за покриване на пода, Отклеивающиеся и Приклеивающиеся Ленти За покриване

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【СПЕЦИФИКАЦИЯ】 67 "L x 1,6" W, лесно е деформирал и е трайна, маслостойкий и водоустойчив, лесен за почистванеГъвкава капацитет на рязане конструкция лесно се реже с нож.Отмерив желания от вас размер, отрежете до желаната дължина. 【Материал ПРЕМИУМ-клас GARDE】 Преходна лента Risunpet е направена от висококачествен PVC материал, нетоксична и экологична, влагостойка а не лесно да се деформират, се отличава с висока степен на гъвкавост, може да бъде конструирана по форма в съответствие с вашите нужди. 【Лесна инсталация】 На обратната страна има самозалепваща лента за лесен монтаж.Разкъсвана му, внимателно се прилага натиск върху повърхност в продължение на няколко минути, за да се засили определя и водоустойчив ефект.Тази самозалепваща лента, можете да залепите на почти всяка гладка повърхност, включително стени, врати, подове, плочки и т. 【МНОГОКРАТНО използване на】 Преходна ивица Risunpet може приклеиваться към почти всяка гладка повърхност, може да се използва като декорации на фона на стената, молдинга, рамка, гардероб, огледала и много други. украсете шев или разликата между двете повърхности на пода с еднаква височина. 【ГАРАНЦИЯ за ОБСЛУЖВАНЕ на】Risunpet има за цел да облекчи ремонт на вашия дом.Ако имате някакви въпроси за използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще отговорим на вашите проблеми в рамките на 24 часа.Самозалепващи преходни лайсни Risunpet са изработени от висококачествен PVC материал. Подходящ за повечето гладки повърхности.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория