• Ново
ОРИГИНАЛНА Коледна Украса В Шоколад, Рамка, Уникален Дървен Адвент-Календар, Вечерни Украса С Обратното Броене, Поставка За сладкиши, Настолни Декори (Коледната Ел?

ОРИГИНАЛНА Коледна Украса В Шоколад, Рамка, Уникален Дървен Адвент-Календар, Вечерни Украса С Обратното Броене, Поставка За

Rating 
BGN 11.08

Сума
Налично за поръчка

??【Висококачествени материали】- Този вечния адвент-календар е направен от здрав висококачествен естествен дървен и расписан красив моделМоже да се използва от година на година.Твърда основа гарантира, че не е нужно да се притеснявате за това, че тя ще падне или ще се счупи. ??【Коледен адвент-календар 2021】-24 номерирани шоколадови рамката и 1 коледна шоколадова рамка.Той е много подходящ за настаняване на бонбони или миниатюрни подаръци за децата, за да ги направим коледните празници по-магически.Това дърво "адвент" ще продължи да расте в продължение на години.Коледна елха 14,6x13 инча, Лосове : 15,4x13 инча. ??【Украсата за коледно парти】- Много подходящ за детски стаи и всекидневни.Може да се използва с коледни декорации.Например, коледни елхи и коледни поли.Този адвент-календар - идеален начин да внесете коледно радост в дома през този празничен сезон.Календар за обратно броене на Коледа могат да помогнат на децата да развият разпознаване на цветове и числа. ??【Идеалният коледен подарък】- Създаване на обстановка за всеки член на семейството, да гледате как расте вашето щастливо семейство с хубави спомени, и да създадете своя собствена изключителна серия бижута.Перфектният коледен подарък за съседите си, семейство, приятели, баби и дядовци. ??【Най-доброто обслужване】 - Предоставяне на различен опит пазаруване е наш основен приоритет за нашите клиенти.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се погрижим за това вместо вас в рамките на 24 часа, ние също подкрепяме неоснователни рекламации и връщане в рамките на 7 дни. ??? Добре дошли в COMIOR, пожелавам ви приятно пазаруване, ние ви предлагаме разнообразие от различни видове стоки, купуват всичко, което желаете!!!?? Като нова марка, ориентирана към американския пазар, COMIOR се стреми да предоставя пълна гама от висококачествени продукти и услуги за всеки.?? Описание : ?? търсите коледна украса?Тя е красива украса ще бъде вашият идеален избор!Отлична комбинация от цветове, изискано бижу за Коледа, партита, къщи, вили, хотели, търговски центрове, сценични декори и т.?? Тези коледни адвент календари, изработени от висококачествен материал, трайни и трайни.?? Фини детайли правят го реалност, както и не е нужно да се притеснявате за неговото выцветании.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория