• Ново
Ръчни Фенери с Черепа на Скелета на Хелоуин, 15 фута 60 светодиода, 6 броя Led светлини С виртуален скелет в реален размер, Лилаво Струнни Светлини, Пластмаса Страшно По?

Ръчни Фенери с Черепа на Скелета на Хелоуин, 15 фута 60 светодиода, 6 броя Led светлини С виртуален скелет в реален размер, Лилаво

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【В реален размер и страшен подпори】 венец 6 четки за рисуване във вид на черепи, с разстояние между тях 118 инча (30 см), размер ръцете на скелета в пълен размер съответно 5,9 х 3.5 инча (Д 15 см х W 9 см), 10 светодиода за всяка ръка; виолетова светлина плаши посетителите и ще създаде ужасна атмосфера на Хелоуин за вас и вашето семейство. 【8 режима на осветление и автоматичен таймер】 дистанционно управление с 8 режима на осветление : мига, вълна, комбиниран, последователен, бавен блясък, гони, бавно отслабване и постоянно включване, безжично дистанционно управление с автоматичен таймер (на 6 часа е включен, 18 часа изключен), лесно да изберете един или промяна на режим в съответствие с вашите нужди. 【Захранва от USB】 венец за Хелоуин се захранва и управлява от USB-щепсела, натиснете бутона за USB, за да конфигурирате 8 режима на настройка; Дължина на USB кабела е 10 метра, работи в условията на ниско напрежение и да не прегрява и след продължителна употреба. 【Пластмасови ръцете на скелета】 Ръцете на скелета на Хелоуин са изработени от качествен, сигурен, устойчива пластмаса, всяка ръка, обмотана желязна тел с 10 лилави скандал. 【Широко приложение】 ръка-череп с лилаво светлина - добра идея за украса на парти в чест на Хелоуин, се мотае в градината, вътрешен двор, прозорец, има вратата, порта, ограда, в двора или във всички кътчета на стаята. 【В реален размер и страшен подпори】 венец 6 четки за рисуване във вид на черепи, с разстояние между тях 11.8 инча (30 см), размер ръцете на скелета в пълен размер съответно 5,9 х 3.5 инча (Д 15 см х W 9 см), 10 светодиода за всяка ръка; виолетова светлина плаши посетителите и ще създаде ужасна атмосфера на Хелоуин за вас и вашето семейство. 【8 режима на осветление и автоматичен таймер】 дистанционно управление с 8 режима на осветление : мига, вълна, комбиниран, последователен, бавен блясък, гони, бавно отслабване и постоянно включване, безжично дистанционно управление с автоматичен таймер (на 6 часа е включен, 18 часа изключен), лесно да изберете един или промяна на режим в съответствие с вашите нужди. 【Захранва от USB】 венец за Хелоуин се захранва и управлява от USB-щепсела, натиснете бутона за USB, за да конфигурирате 8 режима на настройка; Дължина на USB кабела е 10 метра, работи в условията на ниско напрежение и да не прегрява и след продължителна употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория