• Ново
KESYOO 2 бр. Коледни Украси Мини Декор Миниатюрни Фигурки Мини Коледно Дърво Коледа Ангел е Коледа Topper Пухкави Миниатюрен Коледа Коледа в цилиндър Коледен Ангел Украш?

KESYOO 2 бр. Коледни Украси Мини Декор Миниатюрни Фигурки Мини Коледно Дърво Коледа Ангел е Коледа Topper Пухкави Миниатюрен

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Аксесоари за партита, Изработени от висококачествено PVC и плюшено материал за трайно и устойчиво използванеСтатуетки на херувими и на ангели : Идеални за украса на коледната елха и ще създаде по-празнична атмосфера.Девчачьи коледна украса : Много лесни за използване, просто да ги окачите на своята коледна елха.Украса : Изработени от материал, приятен за декор и на кожата.Тя може да озарява вашия дом и празнично настроение, като си Коледа е по-интересно.Скулптура : Украса за коледното момиче ще се превърне в идеалното допълнение към вашия коледен бижутата, ще повиши празничното настроение и да изпълни вашият дом коледната радост и щастие, това е истинска коледна украса.Осъществяване списък 2 x декорация Характеристики -Размер : Около 14,00 X6,50 X6,50 см / 5,50 X2,55 X2,55 инча, Ангел, Коледно дърво в цилиндър. - Материал : PVC, плюшени коледна украса. - Това също може да бъде куклено украса в училища, магазини, офиси, хотели, ресторанти и барове. - Атрактивен и красив дизайн за украса на коледната елха или настолен топпера за коледната елха. - Прекрасен дизайн позволява отлична украса на коледна елха и да направите вашия дом по-красива декорация за коледната елха. - Широко се използва за украса на масата, коледната елха, на кабинета и на всяко друго място, където искате девчачьи коледна украса. - Произведен от висококачествен PVC и плюшено материал за трайно и устойчиво използване на вечерните принадлежности.Информация за стоки Празнични аксесоари Изберете един и украсете сега!.Фигурка на ангел на върха на коледната елха искате да намерите креативни бижута, за да украсят коледната елха?Не ви ли се струва, че на дървото не е достатъчно никакви други украшения, за да я направи по-уникална и разлика?Topper за коледната елха angel кукла, предназначени за украса на коледната елха.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория