• Ново
Батерия Missmiss Фея Светлини, Батерия Фея Светлини за спални, Батерия Starry Фея Светлини, Гирлянди, Интериор на спални, За домашна употреба, на открито, Монтиране на осве?

Батерия Missmiss Фея Светлини, Батерия Фея Светлини за спални, Батерия Starry Фея Светлини, Гирлянди, Интериор на спални,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Пестене на енергия】 : Умело изработени от енергийно ефективни медни проводници, които не прегряване нашите струнни инструменти осветителни тела придават най-елегантно сияние всяка обстановка. 【Супер ЯРКИ струнни тела】 : това са най-добрите струнни инструменти осветителни тела са подходящи за използване като добавка към всеки декоративному проект. 【Енергийна ЕФЕКТИВНОСТ, ЛИПСА на ПРОБЛЕМИ С ОТОПЛЕНИЕ】 : Ультратонкая тънка медна тел, гъвкава, но здрава тел. 【Зашеметяващи декорации】 батерия mini Фея светлини изработени от медна тел с ярък микроэлементом, който е гъвкав, силен и траен. 【Е безопасна за пипане】 изключително ниско напрежение, почти не се загрява, няма рискове, можете да се пипне и да се поставят навсякъде, където си легло, палатка-вигвам и така нататък. 【Пестене на енергия】 : Умело изработени от енергийно ефективни медни проводници, които не прегряване. нашите струнни инструменти осветителни тела придават най-елегантно сияние всяка обстановка. 【Супер ЯРКИ струнни тела】 : това са най-добрите струнни инструменти осветителни тела са подходящи за използване като добавка към всеки декоративному проект. 【Енергийна ЕФЕКТИВНОСТ, ЛИПСА на ПРОБЛЕМИ С ОТОПЛЕНИЕ】 : Ультратонкая тънка медна тел, гъвкава, но здрава тел. 【Зашеметяващи декорации】 батерия mini Фея светлини изработени от медна тел с ярък микроэлементом, който е гъвкав, силен и траен. 【Е безопасна за пипане】 изключително ниско напрежение, почти не се загрява, няма рискове, можете да се пипне и да се поставят навсякъде, където си легло, палатка-вигвам и така нататък.Изработен е от тел, който остава хладен на допир, дори и след дълги часове на използване.Идеален за създаване на хармонична и романтична атмосфера в дома си.Това изглежда като много звезди, вспыхивающих, когато вешаете лампи на стената.Сребърна тел-гъвкави, може да се огъне я във всякаква форма или се навивам за нещо, например, на венци, дървета, растения, цветя, сватбена декорация.Широко се използва за вашия двор, комплект, предна веранда, стая, кухня, градина и така нататък.Те водоустойчив, малки и преносими.Сложете тези батерии от мини-гирлянди в стъклени буркани.Те изглеждат ЗАШЕМЕТЯВАЩО, когато светне, оживляя стаята си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория