• Ново
Настолна Маслинова Елха LITBLOOM с Подсветка 18 ИНЧА 50 Led Гирлянди с Таймер, който Работи на Батерии или подключаемая чрез USB, Дърво Бонзай за Сватба, Коледа, Пролетта Дек?

Настолна Маслинова Елха LITBLOOM с Подсветка 18 ИНЧА 50 Led Гирлянди с Таймер, който Работи на Батерии или подключаемая чрез

Rating 
BGN 25.22

Сума
Налично за поръчка

Работи на батерии 3 AA и щепсел USB (батерия и зарядно устройство USB в комплекта не са включени)Вграден таймер за 6 часа е включен и 18 часа е изключен.Стъблото на дървото, който е централен елемент на декора, е изработен ръчно с реалистична текстура кафява кора. 50Л уютни и топли, бели магически светодиоди. Сиво-зелени маслинови листа.Специална украса за всички събития, като сватба и рожден ден, парти в чест на раждането на детето и други тематични партита и т. Елегантна ежедневна добавка за дома, офис, магазин, ресторант, галерия, бар, хотел и т. Прекрасен декор за всички фестивали и празнични дни, като например Свети Валентин, Великден, Деня на благодарността, Коледа и т., Уникален подарък за семейството и приятелите си за Деня на майката и други дейности. 【РЕАЛИСТИЧЕН ВИД на】 : Сиво-зелени маслинови листа с органични материи.Реалистична текстура на кора, нанесенная ръка на ствола на дървото, прави централната част приличат на произведение на изкуството (при падане на листа се поставят обратно по клоните). 【Изключителен дизайн】 : Това е 18-инчов десктоп дърво уникален дизайн, вдъхновен от изкуствена зеленина с 50-литрови уютни топли бели светодиоди фея за декорация на дома, и на празник. 【Функция таймер】 : Работи на батерии 3 AA и щепсел USB (батерии или зарядно устройство USB в комплекта не са включени).Функция таймер включена в 6 часа и да се изключи в 18 часа. 【ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 : Идеална украса за камината, маса за хранене, хол, рожден ден, сватбена украса, парти, събитие със собствените си ръце, декор за Великден, Деня на благодарността и коледа фестивал. 【Стил направи си САМ】 : Клони осветена изкуствена зеленина гъвкав, но здрав, те могат да се оформят по желание.Създайте своя собствена светлата страна на чудесата, развесив различни декорации. 【РЕАЛИСТИЧЕН ВИД на】 : Сиво-зелени маслинови листа с органични материи.Реалистична текстура на кора, нанесенная ръка на ствола на дървото, прави централната част приличат на произведение на изкуството (при падане на листа се поставят обратно по клоните). 【Изключителен дизайн】 : Това е 18-инчов десктоп дърво уникален дизайн, вдъхновен от изкуствена зеленина с 50-литрови уютни топли бели светодиоди фея за декорация на дома, и на празник. 【Функция таймер】 : Работи на батерии 3 AA и щепсел USB (батерии или зарядно устройство USB в комплекта не са включени).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория