• Ново
Лейси Лента 1,2 Инча, Лейси Покритие, Лейси Плат, Нежен Дантелен Ролка, Лента за Бродерия за Сватбени тържества/Украса Младоженци, Бродиран със собствените си ръце, У?

Лейси Лента 1,2 Инча, Лейси Покритие, Лейси Плат, Нежен Дантелен Ролка, Лента за Бродерия за Сватбени тържества/Украса Младоженци,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【Качествени материали】 Лентово дантела, изработени от висококачествен полиестер материал, приятен на допир за кожата, с добра устойчивост на разкъсване, стабилна и сигурна в употреба ?【Детайли на опаковане】Само вие ще получите 3 ролка завързана довършителни работи по краищата, в 11 ярда на всяко хвърляне, само 33 ярд (30 метра).Лейси покритие с ширина около 1,2 инча, достатъчна за задоволяване на различни нужди в декорация. ?【Широко приложение】Дантелени шевни апликации са подходящи за опаковане на подаръци, декорация, опаковки, производство на пощенски картички, бантов и други занаяти, както и на отлични за шиене, капитониране, ивици, банкет, своята практика на стол, за подарък, за декорация на торта, цветя аранжировки и т. ?【Изискан дизайн】 Елегантен и класически дизайн, естествен стил, умело съчетава елегантност и романтизъм, благодарение на което тези дантелени ленти очарователно изглеждат в тон вашата рокля.Просто прилагайте начин, който ви харесва, за да отговарят на вашите лични нужди. ?【Изискан декор】 за да Можете да отрежете ги на желаната дължина, или се комбинира с други бижута в зависимост от вашите обекти, подходящи за украса на различни сцени, сватба, рожден ден, на деня на Свети Валентин, партита, ден на майката, на детската душа, украса на стаята, и т. ?Спецификация на продукта : Материал : полиестер Размер : 1,2 см * 10 ярда / всеки (Ш x Д) Цвят : бял, черен, червен ? Характеристики на продукта : ▶ 3 ролка лента от дантела плат, всяка с дължина 11 метра, общата дължина 33 ярд, ширина 1,2 см, могат да се почистват в съответствие с реалните потребности. ▶ Висококачествен полиестер материал, меки и удобни, устойчив на абразия, устойчиви на бръчки, добра пропускливост на въздуха, здрав и многократна употреба. ▶Тканевое дантела идеален за торта, луксозни кутии, стени, подвязок, букети, гумени ленти за коса, съдове, цветя, картички за сядане и т., ще отговаря на вашите различни ежедневни нужди в дизайна занаяти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория