• Ново
FAVOMOTO 10 Бр. Гребец цип Етикети за Дрехи, Етикети за Раници, Метални Етикети, Комплект за Ремонт на цип, Гребец цип Отзад, за да проверите за Багаж чанта, Прислужници ци?

FAVOMOTO 10 Бр. Гребец цип Етикети за Дрехи, Етикети за Раници, Метални Етикети, Комплект за Ремонт на цип, Гребец цип Отзад,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Сменяеми аксесоари за застежек-мълния-Изработени от трайни и безопасни кожа материал за продължителна употреба Второ, за застежек-мълния може да ви помогне много.ПЛЪЗГАЧИ застежек-мълния - Благодарение на простия дизайн, опъване на мълния може да ви осигури доста приятна за ползване.МЕТАЛЕН ЦИП-силни и твърди, глава цип лесно да се повреди и да се прекъсне.ПАЛТО с цип- Материал : цип, изработени от естествена кожа Миг, сплав.Подвижни ГЛАВИ с ЦИП - Размери : 3.Сменяеми аксесоари за застежек-мълния-Изработени от трайни и безопасни кожа материал за продължителна употреба. Второ, за застежек-мълния може да ви помогне много.ПЛЪЗГАЧИ застежек-мълния - Благодарение на простия дизайн, опъване на мълния може да ви осигури доста приятна за ползване.МЕТАЛЕН ЦИП-силни и твърди, глава цип лесно да се повреди и да се прекъсне.ПАЛТО с цип- Материал : цип, изработени от естествена кожа Миг, сплав.Подвижни ГЛАВИ с ЦИП - Размери : 3.Пратката включва 10 x плъзгачи за цип, Особености -Нашите плъзгачи за цип, подходящ за повечето от вашите застежек-мълния.Лесна инсталация и лесна откачите кожа с цип. - Цвят : червена корона с цип - Размери : 3.47 X0 смяна на цип. -Материал : кожени аксесоари за облекло-Здрава и солидна корона с цип лесно да се повреди и да се прекъсне. в дългосрочен план закрепете закопчалка-цип. -Подходящ за раници, чанти, портмонета, чанти за моливи, подсумков, багаж, джобове с цип и много други! трайни цип-плъзгачи-проекти дрехи със собствените си ръце, чанти за съхранение на големи размери, якета или дори като взаимозаменяеми застежек-мълния. -Използване на висококачествен кожа материал, трайни и трайни за дълго използване.Описание на продукта Подвижни цип за дрехи, които лесно можете да се насладите.цип за палтото Ако търсите професионална цип на разумна цена, тогава тук. за ремонт на цип. Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.кожени плъзгачи за застежек-мълния С използването на висококачествени и дълготрайни кожени материали, практични и трайни.плъзгача, за да застежек-мълния Нашите плъзгачи за застежек-светкавиците са добър заместител на старите или счупени застежкам-молниям. аксесоари за облекло не е лесно да се деформира, което ви осигурява по-голямо удобство.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория