• Ново
LEIGE Златна Лейси Покритие, Ресни, Лист, Пайети, Панделка с Пискюли за Сватбени партита, Танцово Рокля, Шевни Аксесоари DIY (Цвят: Златен Размер: един размер)

LEIGE Златна Лейси Покритие, Ресни, Лист, Пайети, Панделка с Пискюли за Сватбени партита, Танцово Рокля, Шевни Аксесоари

Rating 
BGN 100.90

Сума
Налично за поръчка

Дантела, пайетиЗлатна лейси покритие, пайети във формата на листа с пискюли, ленти с пискюли за сватбени партита, танцово рокля, шевни принадлежности, направи си САМ.Цвят дантела естествен, удобен и пълен с жизненост.Дантела може да се използва за опаковане на подаръци, цветя и т. Подходяща за партита, фестивали, декорация в стил кънтри, сватбен декор и много други.Също така е възможно да използвате за занаяти, някои декорации за дома ръчно изработени и т. Златна лейси покритие, пайети във формата на листа с пискюли, ленти с пискюли за сватбени партита, танцово рокля, шевни принадлежности, направи си САМ.Цвят дантела естествен, удобен и пълен с жизненост.Дантела може да се използва за опаковане на подаръци, цветя и т. Подходяща за партита, фестивали, декорация в стил кънтри, сватбен декор и много други.Също така е възможно да използвате за занаяти, някои декорации за дома ръчно изработени и т., Размер : 45 mm 1 ярд Опаковка съдържа : 1 ролка * шнуровка1. Тъй като размерът се измерва ръчно, е възможно отклонение от 0,1-0,3 виж Моля, приемете 2. Поради разлики в осветлението или на дисплея на компютъра не мога да гарантирам, че снимката на 100% съответства на реалния цвят.Надявам се, можете да разберете. Поради продължителното време за доставка на стоки могат да бъдат повредени по време на транспортиране, ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас веднага, преди да оставите коментар, благодаря ви за вашето разбиране.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория