• Ново
JCBIZ 6 бр. от С Алуминиеви, Кръгли Извити Куки-Ключалки, Аксесоари Направи си сам за Чанти, Портфейли, Ключодържатели в Презрамка, Вътрешен Диаметър 17 мм/0,67 инча, Метал?

JCBIZ 6 бр. от С Алуминиеви, Кръгли Извити Куки-Ключалки, Аксесоари Направи си сам за Чанти, Портфейли, Ключодържатели

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Външен диаметър : 25 мм / 0,98 инча, Вътрешен диаметър : 17 мм /0,67 инча, дебелина : 4 мм Тип : Кръгла пружинен защелкивающийся кука, чудесното качество на изработка и външен вид, да отговарят на различни применениямИзработен от висококачествен и издръжлив с сплав, не е податлив на корозия, с висока якост и е трайна.Конструкция пружинен затягане : Лесна експлоатация благодарение на вградения пружина, бърза връзка и изключване, е много удобен за използване.Приложение : Може да се използва за закрепване към раница, дамска чанта или да се използва като ключодържател, за да ключове.И се използва за закачане на diy или украса на всяко място, където вие пожелаете.Параметри : Тип : Кръгла пружинен скоба-капаче, Материал : цинк сплав Външен диаметър : 25 мм / 0,98 инча Вътрешен диаметър : 17 мм / 0,67 инча Дебелина : 4 мм Цвят : черен Брой : 6 бр. Характеристики : Приятен външен вид : Чудесното качество на изработка и външен вид, могат да отговарят на различни применениям.Конструкция пружинен затягане : Лесна експлоатация благодарение на вградения пружина, бърза връзка и изключване, е много удобен за използване.Употреба : Може да се прикрепя към раница, дамска чанта или да се използва като ключодържател, за да ключове, кучешка каишка в ежедневния живот.И се използва за окачване на diy или украса навсякъде, където искате. Забележка : Не се препоръчва да издържат големи натоварвания. измерването се извършва ръчно, има малък разумен диапазон от грешки.

Всичко за продукта

Type:
Round Spring Snap Hook Clip
Material:
Zinc alloy
Outer Diameter:
25mm/0.98in
Inner Diameter:
17mm/0.67in
Thickness:
4mm
Color:
Black
Quantity:
6pcs
Features:
Nice Appearance:
Exquisitely workmanship and appearance, can match various of applications.
Spring Clip Design:
Easy to operate with the built-in spring, quick connect and release, very convenient to use.
Usage:
Can be used to attach to the backpack, handbag, or use as a keyring,dog leash for daily life. And used to hang crafts or decorations to anywhere you want.
Note:
Not recommended for bearing heavy load.:
manual measurement,there is a small reasonable error range. :

Подобни продукти в категория