• Ново
1 бр. Ръкавни Етикети, Порцелан Нашивка с Бродерия Тигър, Аксесоари за Облекло, Тъкани Етикети, шевни машини, Шевни Апликация Направи си сам, с Висококачествена брод?

1 бр. Ръкавни Етикети, Порцелан Нашивка с Бродерия Тигър, Аксесоари за Облекло, Тъкани Етикети, шевни машини, Шевни Апликация

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Готини лепенки могат да ви инжектират с друг блясъкТой е особено подходящ за жени, които следват модата.Материал : полиестер. Размер : Моля, обърнете се към изображението.Количество в опаковка : 1 бр. Порцеланова нашивка с бродерия на тигър.На обратната страна на пластира има лепило.Може да инсулт или шият ръчно.След като голяма пластира ще проглажена, ред е на ръба на кръпката ще бъде по-гъста.Готини лепенки могат да ви инжектират с друг блясък.Той е особено подходящ за жени, които следват модата.Материал : полиестер. Размер : Моля, обърнете се към изображението.Количество в опаковка : 1 бр. Порцеланова нашивка с бродерия на тигър.На обратната страна на пластира има лепило.Може да инсулт или шият ръчно.След като голяма пластира ще проглажена, ред е на ръба на кръпката ще бъде по-гъста.Готини лепенки могат да ви инжектират с друг блясък.Той е особено подходящ за жени, които следват модата.Материал : Полиестер Размер : Моля, обърнете се към изображението.Количество в опаковка : 1 бр. Порцеланова нашивка с бродерия на тигър.На обратната страна на пластира има лепило.Може да инсулт или шият ръчно.След като голяма пластира ще проглажена, ред е на ръба на кръпката ще бъде по-гъста.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория