• Ново
FAVOMOTO 48 бр. Черно-Бели Конци Бод, Черна Мулине За Бродиране, комплект за Плетене, Комплекти, Гривни за Приятелство, Мулине за Бродерия, богат на функции Конец За Броде?

FAVOMOTO 48 бр. Черно-Бели Конци Бод, Черна Мулине За Бродиране, комплект за Плетене, Комплекти, Гривни за Приятелство, Мулине

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

КОНЦИ ЗА БРОДИРАНЕ на ОБЛЕКЛО, Наслаждавайки се на процеса на бродиране със собствените си ръце, изпратете завършена бродерия подарък на семейството си или приятели, това ще бъде специален и значим подарък за тяхКОНЕЦ за ГРИВНИ на ПРИЯТЕЛСТВОТО - С помощта на тази тема за начинаещи вышивальщиков може да завърши красива бродерия.Това изглежда наистина изящно.ПОРТАТИВНИ шевни конци - фина работа, здрави, ги износва лесно или се скъса, вие заслужавате да са ви били.БОБИННАЯ конец - Добре за потребителите бродерия, аксесоари за бродерия, клубове бродерия, класове по рукоделию и много други.КОНЦИ за плетене на една кука - Тези нежни и красиви конци за бродиране със сигурност ще ви накарат да се влюби тях.Пратката включва 48 х конци за бродиране Характеристики - Споделяне на любовта си към шиене, това не само за домашна употреба, но и топъл подарък за други трикотажни конци. - Перфектният аксесоар за бродиране, шиене на дрехи, подплата за чаршаф или други шевни изделия и артистични проекти с конец със собствените си ръце. -Размер : 800,00 X0,10 X0,10 см / 314,40 X0,04 X0 нишката за гривната на приятелството. - Тази нежна и красива конци за бродиране със сигурност ще ви накара да се влюбя тази нишка, за гривната. -Материал : Полиестер конци за бродерия - Прост цвят, пълен с блясък, не избледняват, здрава, гладка на пипане, без статично електричество, идеален за вашите шевни изделия, богат на функции конци за бродерия. -Цвят : бял, черен мулине за бродерия ръчна изработка - Наличието на такава добра конци за бродиране - това е първата стъпка към създаването на изискана многофункционален конци за бродерия ръчна изработка.Описание на продукта Домашна вышивальная конец Широко приложение, може да се прилага за бродиране, бродерия, шиене, капитониране, бродерия на кръстат бод и т., Конци за бродерия Тази благородна конец ще ви помогне ефективно да шият.конци за шиене Преподнесите им малка изненада, като индивидуален подарък. конци от полиестер - възможност за избор за вашите приятели или семейство, които обичат да бродирам.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория