• Ново
Cheriswelry 54шт Етикети от Микрофибър от Кожа е Правоъгълник с думата Ръчно изработени с Птица Тъкани Етикети, Шевни Етикети за Дрехи с Дупки Етикети с Релефен Ръчен тру?

Cheriswelry 54шт Етикети от Микрофибър от Кожа е Правоъгълник с думата Ръчно изработени с Птица Тъкани Етикети, Шевни Етикети

Rating 
BGN 6.00

Сума
Налично за поръчка

【Че получавате】 : 54 бр етикети (9 цвята, 6 бр. /цвят) Размер : около 50 мм и дължина 20 мм. 【Материал】 : е Изработена от кожа от микрофибър, той е траен и не е лесно да избледнява при продължително използване.И тя е мека и гладка, няма да ви позволи да се чувстват неудобно.Това е добър избор като персонални етикети, които са ръчно изработени. 【Дизайн】 : Правоъгълник с надпис ръчна работа с шарени птици, и на сърцето в различни цветове, тези етикети могат да предоставят много възможности за избор, когато сте създаването на етикет за собствените си дрехи. 【Прилагането на】 : Той е идеален за шиене любимите си дрехи, джинси, дрехи за домашни любимци, чантата, чанти, шапки, шиене антични шевни и други лични принадлежности и т. 【Как да използвате】 : Можете просто да използвате конци и игла, за да шият си към своя продукт, и да е по-добре да се използват конци подобни цветове за даване на него за красота. 【Че получавате】 : 54 бр. етикети (9 цвята, 6 бр. /цвят) Размер : около 50 мм и дължина 20 мм. 【Материал】 : е Изработена от кожа от микрофибър, той е траен и не е лесно да избледнява при продължително използване.И тя е мека и гладка, няма да ви позволи да се чувстват неудобно.Това е добър избор като персонални етикети, които са ръчно изработени. 【Дизайн】 : Правоъгълник с надпис ръчна работа с шарени птици, и на сърцето в различни цветове, тези етикети могат да предоставят много възможности за избор, когато сте създаването на етикет за собствените си дрехи. 【Прилагането на】 : Той е идеален за шиене любимите си дрехи, джинси, дрехи за домашни любимци, чантата, чанти, шапки, шиене антични шевни и други лични принадлежности и т. 【Как да използвате】 : Можете просто да използвате конци и игла, за да шият си към своя продукт, и да е по-добре да се използват конци подобни цветове за даване на него за красота.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория