• Ново
78 БР. Ленти с железни Букви, Ивици от Шенилна A-Z, Бродирана Апликация с Азбука, Дойде Ленти с Букви, Выглаженный Лепило, Буквално Акцент Пунктуация за Декорация, Ремо?

78 БР. Ленти с железни Букви, Ивици от Шенилна A-Z, Бродирана Апликация с Азбука, Дойде Ленти с Букви, Выглаженный Лепило,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

➤ Че вие ще получите : Ще получите 78 броя бродирани ивици с букви от шенилна, азбука от А до я, по 3 броя всяка азбукаРазмерът на нашите ивици с синельными букви е по-широк, отколкото при повечето продукти, представени на пазара.Тези петна от шенилна в различни стилове ще ви помогне да създадете различни видове занаяти собствените си ръце, много са подходящи за различни занаяти, всяка буква е с правилния размер, който ще се слее с вашите поделками. ➤ Надежден материал : Тези ленти с бродирани азбука са изработени предимно от бродирани тъкани, силни, ярки цветове, с клеящейся обратна страна те могат лесно да се гали или шиене. (Пластмасата на задната страна на залепени, моля, не отрывайте му) Си има отлична визуална и тактилна текстура, лесно се отстранява и се износва, че е много подходящ за ремонт има счупени поредица дрехи или чанти. ➤ Универсален стил : тези нашивках от шенилна са изобразени буквите A-Z, просто изберете друга в съответствие със стила на облекло или разбърква се и се вдигнете на нея няколко думи, за да създадете свой собствен стил, благодарение на което нещата ще изглеждат по-мило и привлекателно в ежедневния живот. ➤ Лесна употреба : Нашивка с цветни букви постигне с използването на устойчиви на висока температура лепило на гърба, които при нагряване се превръща в лепкава; При гладене ивици, моля, дръжте суха кърпа и контрол на температурата за предварително загряване.Ако искате те да останат отворени и никога не са спадали, че по-добре да шият ги прости за използване, че ще направи живота по-удобен. 【 Широко приложимо : Цветни ивици с пришитыми букви са много подходящи за украса, аксесоари за ремонт на дрехи на тема "Направи си сам", като рокли, поли, чанти, дънки, шапки, обувки, ризи, чорапи и т. Освен това, той е подходящ и за производство на произведения на изкуството, занаяти, албуми за изрезки и други украшения със собствените си ръце или за заглаживания рани.Ивици от шенилна с выглаженными букви, дойде до нашивкам от шенилна, университетски ивици A-Z, ленти с азбука, ленти с букви за diy ► Изключителни характеристики : ♥ Висококачествени бродерия с ленти от шенилна с термоклеем-расплавом на гърба си, лесно се поставят желязо или пришиваются. ♥ Цветни дизайнерски мотив, с помощта на тези железопътни накладки можете да създадете дизайн в различни стилове.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория