• Ново
OTYMIOW 30ШТ 2,4-инчов Прозрачен Икона-Жени Акрилни Дизайн Икона-Пуговица Набор икони за занаяти собствените си ръце и детски Занаяти от хартия и много други

OTYMIOW 30ШТ 2,4-инчов Прозрачен Икона-Жени Акрилни Дизайн Икона-Пуговица Набор икони за занаяти собствените

Rating 
BGN 7.36

Сума
Налично за поръчка

【Предпоставка включва】 : 30 пълни бутони с английската игла (30 отпред и 30 отзад), размерът на бутона 6 * 4 см /2,4 * 1,6 инча (диаметър и дебелина) (може да се добави снимка/хартия/лого размер на 5,4 * 0,02 см/2,1 * 0,008 инча, поставяне в комплекта не са включени) 【 Лекотата на монтажа】 : За направата на икони с бутони не се нуждаете от машина за производство на копчета, съединете предната и задната част на копчета заедно, след това защелкните нагоре и около и в двете посоки, докато не чуете силен клик; След това можете да тегли от игла, за да се провери, защелкнулись дали те са заедно. 【Прозрачен акрилен материал】 : бутони са изработени от прозрачна трайно акрил, не истираются, не се разпада, материала е с добро качество ви позволява да ги използвате в продължение на дълъг период от време; 30 парчета достатъчно за подмяна или използване едновременно. 【Набор икони за многократна употреба】 : тези прозрачни бутони може да се прилага многократно, за да създават свои собствени вложки и разпечатва ги, за да създадете своя собствена персонализирана бутон Можете да промените различен стил по своему. 【Копчета със собствените си ръце】 : можете да настроите тази прозрачен бутон, направи запомнящо се икони за своите приятели и колеги; Те са подходящи за направата на занаяти собствените си ръце, училищни проекти и служат като прекрасни подаръци за рожден ден и сватба. 【Предпоставка включва】 : 30 пълни бутони с английската игла (30 отпред и 30 отзад), размерът на бутона 6 * 4 см /2,4 * 1,6 инча (диаметър и дебелина) (може да се добави снимка/хартия/лого размер на 5,4 * 0,02 см/2,1 * 0,008 инча, поставяне в комплекта не са включени). 【 Лекотата на монтажа】 : За направата на икони с бутони не се нуждаете от машина за производство на копчета, съединете предната и задната част на копчета заедно, след това защелкните нагоре и около и в двете посоки, докато не чуете силен клик; След това можете да тегли от игла, за да се провери, защелкнулись дали те са заедно. 【Прозрачен акрилен материал】 : бутони са изработени от прозрачна трайно акрил, не истираются, не се разпада, материала е с добро качество ви позволява да ги използвате в продължение на дълъг период от време; 30 парчета достатъчно за подмяна или използване едновременно. 【Набор икони за многократна употреба】 : тези прозрачни бутони може да се прилага многократно, за да създават свои собствени вложки и разпечатва ги, за да създадете своя собствена персонализирана бутон Можете да промените различен стил по своему.

Всичко за продукта

Color:
clear
Size1; 6 * 4cm/2.4 * 1.6in(diameter and thickness):
Package including:
30 * round button badge with safety pin:
Design your own insert and print it out to create your own personalized button badge, you can change the style as you like. :

Подобни продукти в категория