• Ново
Hilitand Модни Игла Въздушна Възглавница във формата На Червило Възглавници За устойчиво развитие Преносими Тампони за Игли за употреба за шевни Игли с 5 бр. Игли за Ръ?

Hilitand Модни Игла Въздушна Възглавница във формата На Червило Възглавници За устойчиво развитие Преносими Тампони

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Полезен инструмент И подарък : на Разположение в два цвята за вас, полезни инструменти и е идеален подарък за любителите на шевни и капитониране новост в дизайна червило : Възглавница за игли с 5 бр. игли, изработени във формата на обикновена червило, изящна изработка и стилен външен вид.ДОБРЕ РАЗПРЕДЕЛЕТЕ ИГЛА : тя изглежда като обикновена червило, когато не се използва чиста, безопасна и лесна за използване.това може да помогне е добре да се разположат на иглата.ЛЕСНА УПОТРЕБА : ако искате да вземете игла, просто натискайте нагоре, като червило!.ПОРТАТИВЕН размер : Малогабаритна преносима конструкция, удобна за носене и съхранение, не заема много място.Полезен инструмент И подарък : на Разположение в два цвята за вас, полезни инструменти и е идеален подарък за любителите на шевни и капитониране. новост в дизайна червило : Възглавница за игли с 5 бр. игли, изработени във формата на обикновена червило, изящна изработка и стилен външен вид.ДОБРЕ РАЗПРЕДЕЛЕТЕ ИГЛА : тя изглежда като обикновена червило, когато не се използва чиста, безопасна и лесна за използване.това може да помогне е добре да се разположат на иглата.ЛЕСНА УПОТРЕБА : ако искате да вземете игла, просто натискайте нагоре, като червило!.ПОРТАТИВЕН размер : Малогабаритна преносима конструкция, удобна за носене и съхранение, не заема много място.Може да се използва за съхранение на шевни игли.Когато от него не се ползваш, тя изглежда като обикновена червило.Ако искате да вземете игла, просто развийте червило.Дизайн червило осигурява дълъг живот и чистота на продукта.Характеристики : 1. 100% чисто нов и високо качество. Изящна изработка, стилен външен вид. Тя изглежда като обикновена пръчка, когато не се използва.Ако искате да вземете игла, просто развийте червило. Дизайн червило осигурява дълъг живот и чистота на продукта. Може да се използва за съхранение на шевни игли. Предлага се в два цвята за вас.Параметри : Марка : D & D е в Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Поставяне на иглата Материал : Пластмаса Допълнителен цвят : лилаво, розово-червен Тегло : прибл. 19 г / 0,7 грама Размер : прибл. 8 * 2,5 см / 3,2 * 1.0 in Осъществяване Списък : 1 * Туба с червило 5 * Шевни игли Забележка : 1. Моля се допуска грешката да се дължи на ръчно измерване.

Всичко за продукта

Brand:
D&D
Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Needle Insertion
Material:
 Plastic
Optional Color:
Purple, Rose Red
Weight:
Approx. 19g / 0.7oz
Size:
Approx. 8 * 2.5cm / 3.2 * 1.0in
  :
Package List:
1 * Lipstick Tube :
5 * Sewing Needles :
  :
Note:
1. Please allow error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория