• Ново
Coideal Големи Скоби за текстилната тъкан, 60 броя, Големи Скоби за юрган за Капитониране в Пластмасова опаковка, Различни цветове (Разноцветни)

Coideal Големи Скоби за текстилната тъкан, 60 броя, Големи Скоби за юрган за Капитониране в Пластмасова опаковка, Различни

Rating 
BGN 7.36

Сума
Налично за поръчка

Най-добрите клипове за шиене!Те идват в здрава пластмасова кутия за подарък, за съхранениеНикога не ги загубите!.Изработен е от висококачествена пластмаса и метал.Лесно задържа няколко слоя тъкани, се свързва предмети, като например одеяла, и държи заедно на няколко теми.Заменете старите щифтове и никога повече да не тыкайте с пръсти и не повреждайте материали. 60шт големи скоби : 56x12x19 мм (Lxwxh).Полезни ръководства линия в долната част на всеки чудо-захващане - маркиране на 5 мм, 7 мм, 10 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм позволява лесно да се измери, колко дълбоко скоба прониква в тъканта. Повече от 7 ярки чисти цветове, не е нужно да се притеснявате за това, че скоби падне на пода.Идеален за всички видове бродерия.Може да се използва за поставяне на бележки и подреждане на книжа под формата на клипове или да ги използват за въжето за закачане на снимки или подаръци. Има толкова много различни варианти на тяхното използване.Най-добрите клипове за шиене!Те идват в здрава пластмасова кутия за подарък, за съхранение.Никога не ги загубите!.Изработен е от висококачествена пластмаса и метал.Лесно задържа няколко слоя тъкани, се свързва предмети, като например одеяла, и държи заедно на няколко теми.Заменете старите щифтове и никога повече да не тыкайте с пръсти и не повреждайте материали. 60шт големи скоби : 56x12x19 мм (Lxwxh).Полезни ръководства линия в долната част на всеки чудо-захващане - маркиране на 5 мм, 7 мм, 10 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм позволява лесно да се измери, колко дълбоко скоба прониква в тъканта. Повече от 7 ярки чисти цветове, не е нужно да се притеснявате за това, че скоби падне на пода.Идеален за всички видове бродерия.Може да се използва за поставяне на бележки и подреждане на книжа под формата на клипове или да ги използват за въжето за закачане на снимки или подаръци. Има толкова много различни варианти на тяхното използване.Характеристики : Материал : пластмаса и неръждаема стомана, Тези шевни скоби са идеални за всички видове занаяти от плат. Различни цветове помагат на етикета и кърпа.На плоската долна част на всеки затягане нанесени разметочные линия, така че да може да се измери, колко далеч скоба действа от ръба на плата.Не е нужно да се притеснявате за това, че скоби ще падне на пода, поцарапают деца или нанасят им болка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория