• Ново
2,5 x 10 Ярда Лента на Деня на Св. Патрик - Реколта Зелени Панделки от Зебло с Трилистником и Детелина в Деня на Св. Патрик, Занаяти, Опаковане на подаръци, Венци, Бантова?

2,5 x 10 Ярда Лента на Деня на Св. Патрик - Реколта Зелени Панделки от Зебло с Трилистником и Детелина в Деня на Св. Патрик,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Висококачествена лента с Деня на Св Патрик - Изработена от мека и здрава чул, тази реколта зелена лента трайни и лесни за употреба.Лентата е с ширина от 2,5 инча и дължина 10 ярда, което ви дава достатъчно материал за всички ваши работи с деня на Св. Патрик, опаковане на подаръци и декорация на партита.Ярък зелен модел под формата на централи - лента, украсена с ярки зелени петна във формата на детелина-централи, което го прави чудесно допълнение към вашия декора на празника на Св.Мек материал от зебло му придава класически ретро вид, който е подходящ за създаване на празнична атмосфера на празненството.Жично ръб за удобство на даване на форма на Лента има жично край, която ви позволява лесно да я всяка приятен стил.Можете да приключи подаръци, да направи лъкове, създаване на гирлянди или да използвате по друг начин, който ви харесва, за да добавите нотка на деня на Свети Патрик в своя дом, офис или парти.Широк спектър от приложения - тази лента с деня на Св. Патрик е идеален за най-различни цели, включително за опаковка на подаръци, декорация на венци, албуми, албуми бантов за коса и много други.Дайте воля на творчеството си и създайте свои собствени уникални занаяти на празника на Св.Подходящи за отбелязване на Деня на Св. Патрик - тази зелена лента от зебло с трилистником и детелина е задължителна за всеки честването на деня на Св.Украсили ли парти, семейно тържество или просто търсите забавен проект със собствените си ръце, тази лента определено ще донесе докосване на ирландския дух в триумфа си.Технически характеристики на : . Материал : полиестер.5 инча х 10 ярда.Модел : Модел централи и детелина.Опаковката включва : 1 ролка лента.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория