• Ново
Swpeet 108 бр. Набор от инструменти за шиене, 10 бр. Професионален портновский мел и 4 бр. Изкормвача шевове от 100 бр. Пластмасови скоби за Капитониране и набор от отрезных ?

Swpeet 108 бр. Набор от инструменти за шиене, 10 бр. Професионален портновский мел и 4 бр. Изкормвача шевове от 100 бр. Пластмасови

Rating 
BGN 51.18

Сума
Налично за поръчка

?【 Че получавате 】 : В този комплект вие ще получите 108 бр набор от инструменти за шиене, включително 1 бр. прекрасния калай кутия; 1 бр. ножица за подстригване; 10 бр. тебешири-маркери за плат 4 цвята; 2 бр. за премахване на малки нишки; 2 бр. за премахване на големи конци; 80 бр. малки скоби за капитониране; 20 бр. Средни скоби за капитониране. за етикетиране и проследяване на шиене. ?【 Скоби за капитониране 】 : Те са висококачествени и чисти, разнообразие от ярки прозрачни и наситени цветове и различни размери дава възможност да изберете клип, който най-добре отговаря на вашите материали, създава контраст и го е лесно да се различи на фона на какъвто и да е материал.Те се доставят в здрав и твърд подарък кутия за съхранение.Никога не ги загубите!. ?【 2 размер за разрохкване на шевове и отрезных ножица 】 : Изработен е от висококачествен метал и пластмаса, метална корона не е лесно ръжда, лесно се режат и изтриване на ред.Изкормвача шевове с прозрачен капак за защита от нож, здрав за използване, лесно да носят със себе си в пътя.Този комплект за отстраняване на шевове е необходим за шевни проекти.Независимо дали сте професионалист или любител, този комплект шевни принадлежности е идеален за вас. ?【 Професионален портновский мел】 : 10 бр. в кутия 4 цвята.Лесен за улавяне благодарение на триъгълна форма.Можете да използвате трите остри ъгъла за рисуване с добра точност.Ергономичен дизайн ги прави удобни и лесни за нанасяне върху всяка тъкан, и те не оставят петна. ?【 Широко приложение】 : чудесно за нанасяне на платове, текстил, платно или покривка.Тези маркери са идеални за декориране на дрехи, бельо, блузи, тениски, дънки, панталони, чанти, обувки, покрива възглавница, раници, вратовръзки, коктейлни салфетки, абажуров, възглавници, бейзболни кепок, стенни рисунки, дрехи, чанти, детски тениски, маратонки, антични шиене, настолни пътеки, салфетки за салфетки, костюми и нагрудников. ?【 Че получавате 】 : В този комплект вие ще получите 108 бр. набор от инструменти за шиене, включително 1 бр. прекрасния калай кутия; 1 бр. ножица за подстригване; 10 бр. тебешири-маркери за плат 4 цвята; 2 бр. за премахване на малки нишки; 2 бр. за премахване на големи конци; 80 бр. малки скоби за капитониране; 20 бр. Средни скоби за капитониране. за етикетиране и проследяване на шиене. ?【 Скоби за капитониране 】 : Те са висококачествени и чисти, разнообразие от ярки прозрачни и наситени цветове и различни размери дава възможност да изберете клип, който най-добре отговаря на вашите материали, създава контраст и го е лесно да се различи на фона на какъвто и да е материал.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория