• Ново
Ленти с бродерия, 2 Броя, Персонални Военни Лента, Етикет, Индивидуален идентификатор на лого за няколко Чанти за дрехи, Жилетки, Работни Блузи (Цвят: Черен в черно)

Ленти с бродерия, 2 Броя, Персонални Военни Лента, Етикет, Индивидуален идентификатор на лого за няколко Чанти за дрехи,

Rating 
BGN 2.66

Сума
Налично за поръчка

Размер на пластира : 3 "x 1", 4 "x 1", 5 "x 1Закопчалката на една кука-КУКАТА ПАНТИ, ПРОГЛАДИТЬ ЖЕЛЯЗО, да ШИЯТ.За тактическа раница, якета, работно костюми, каски - Вашето име.За жилетка за кучета и кучешки изделия - Не поглаживайте сервизната кучето, по-добър приятел На обучение.Всеки ДРУГ размер може да бъде направен по ВАШЕ желание - пишете ни.Размер на пластира : 3 "x 1", 4 "x 1", 5 "x 1.Закопчалката на една кука-КУКАТА ПАНТИ, ПРОГЛАДИТЬ ЖЕЛЯЗО, да ШИЯТ.За тактическа раница, якета, работно костюми, каски - Вашето име.За жилетка за кучета и кучешки изделия - Не поглаживайте сервизната кучето, по-добър приятел На обучение.Всеки ДРУГ размер може да бъде направен по ВАШЕ желание - пишете ни.На път за гладене. За пътна чанти, якета, работно костюми, каски Не използвайте домашен любимец, Служебна кучето, най-добрия си приятел, За тренировки. За жилетка за кучета и кучешки изделия Как се гали кръпки 1. лежеше си яке, колан или раница и да решите, къде точно искате да поставите на кръпката. Поставете помощ в избрано от вас позиция. Загрейте ютията.Включете най-горещата температура, която може да издържи вашата кърпа.Уверете се, че опцията "пара" е изключен и че във вашия утюге няма вода. Покрийте с лепенка тънка кърпа.Внимавайте, за да не се наруши разпоредба на пластира.Кърпи предпазва самата заплату и околната тъкан. Поставете на нагряване с ютия върху пластира и натиснете.Задръжте ютията там за около 15 секунди.Натискам колкото се може по-силен, много натискане надолу. Извадете ютия и дайте пластырю да се охлади. За получаване на напълно надеждна пластира използвайте шевната пишеща машина или игла и конец, за да закачите заплату до тъканите.Това значително намалява вероятността, че помощ ще падне. Не перете продукта повече, отколкото е необходимо.Наклеиваемые желязо пластири трябва да бъдат постоянни, но с течение на времето те отшумяват.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория