• Ново
3 Ролка Шифоновой Лента с Ресни Ръчно изработени 1,5 x 7Yd Кремаво Бял, Бежов Орган Набор от Ленти с Потертым Ръба за Опаковане на подаръци, Сватбени Покани, Букети Булк?

3 Ролка Шифоновой Лента с Ресни Ръчно изработени 1,5 x 7Yd Кремаво Бял, Бежов Орган Набор от Ленти с Потертым Ръба за Опаковане

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[Размер] : Включва 3 ролка шифоновых ленти с ръчно ресни размер на 1,5 инча х 7 ярда обща дължина 21 ярдМожете да отсече шифоновую лентата, всяко с дължина, каква желание. [Сверхмягкий материал] : Шифоновая лента ръчна изработка, изработен от сверхмягкого шифонового материал с необработени ръбове и меки драпировкой, за да направите вашия интериор по-изискан и красив, независимо от това, с какво тя се слива. [Чисто ръчна работа] : като се Започне от боядисване, кант, подшивания, завертывания, всеки поименно ресни от шифоновой лента е изработена ръчно.Лента с необработени ръбове са изработени от лек и екологично чист материал в тон, така че няма нужда да се притеснявате за выцветании. [Широко приложение] : Шифоновую лента с ресни може да се използва като украса на сватбен букет, като придава красив завършек на вашите сватба покани!Може също да се използва за опаковане на подаръци, покани картички, настолни украса, коледни декорации, опаковане на подаръци за новородено, и работи с ръцете си и т. [100% следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашата лента с потертыми ръбове, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Забележка : Всички ленти са изработени от естествени материали, и изцяло ръчно изработени, дължащи се на различни монитори, моля, нека малко отклонение в цвета и дължината.От рязане, кантиране, усукване опаковка - всичко е направено ръчно, подходящ за украса на поздравителни картички, подаръци кутии, букети за шаферките, декорация на вази и т. на Мода и е универсално, леко и качествено.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория