• Ново
KESYOO 10 бр. Аксесоари за Дрехи, Ленти, Ленти за Шапки, Елегантни Декоративни Ленти, Сервизна Нашивка, Декор, Апликация, Нашивка за Дрехи, Апликация, Декор за Коса, Аплик?

KESYOO 10 бр. Аксесоари за Дрехи, Ленти, Ленти за Шапки, Елегантни Декоративни Ленти, Сервизна Нашивка, Декор, Апликация,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Апликация на дрехи : идеален за носене в много случаи, като например фестивали, снимки, партита, танциДантелени ивици с цветовете на : Нежна апликация за аксесоари, ръчно изработени дрехи.Пластир за ремонт на облекла : и поддръжка, спестяват вашето време и усилия.Ленти за чанти : Висококачествен материал, е тънка работа и дълголетие за известно време.Ленти с аппликацией във формата на пеперуда : Могат да бъдат играчките за ранно обучение на деца, насърчаване на развитието на мозъка.Апликация на дрехи : идеален за носене в много случаи, като например фестивали, снимки, партита, танци.Дантелени ивици с цветовете на : Нежна апликация за аксесоари, ръчно изработени дрехи.Пластир за ремонт на облекла : и поддръжка, спестяват вашето време и усилия.Ленти за чанти : Висококачествен материал, е тънка работа и дълголетие за известно време.Ленти с аппликацией във формата на пеперуда : Могат да бъдат играчките за ранно обучение на деца, насърчаване на развитието на мозъка.Пратката включва 10 x Апликация Характеристики -Размер : 7,20 X5,50 X0,20 см 2,83 X2,16 X0 пришейте нашивку за апликация. -Материал : плат, здрава апликация за дрехи -Може да бъде играчка за ранно обучение на деца, насърчаване на развитието на ленти за шапки. - Избор на материали, здравословни и екологично нашивка за дрехи с пеперуда. - Той има широк спектър на приложение, може да се използва като кукли, дрехи, аксесоари за коса, украса, шапки, наклеиваемых на кръпки. - Чудесна форма и креативен дизайн, ярки и привличащи вниманието железни ивици. - Ярки цветове, които привличат вниманието на децата и развиват визуалните способности на децата, дантелени ленти с цветя.Описаниетоваров Аксесоар за ръчно изработени дрехи Пеперуда Търсите трайни, но в същото време декоративна приложението за дрехи?Търсите твърда, достойно за доверие приложението за дреха, която може да изпълнява множество работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият набор от апликации с пеперуди премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория