• Ново
Оригинално Масло за шевни машини Syprin, Масло за фина Механика, Машина за смазочни масла, Специална конструкция за Движещи се части, Шевни машини, произведени в Герма?

Оригинално Масло за шевни машини Syprin, Масло за фина Механика, Машина за смазочни масла, Специална конструкция за Движещи

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

✅ МАСЛО и МАСЛО за ШЕВНИ МАШИНИ ПРЕМИУМ-КЛАС : Оригинално масло за шевни машини Syprin разработен с високо съдържание на съставки, които удължават срока на експлоатация на шевни машини и ги предпазват от ръжда и корозия ✅ БЕЗЦВЕТНО И БЕЗ мирис : Оригинално масло за шевни машини Syprin е премиальную формула, която няма цвят и мирис. ✅ ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ : Не съдържа смоли и киселини, произведено в Германия, е предназначено за битови и професионални цели. ✅ ТОЧНОТО НАНАСЯНЕ на : Иновативен дозиращият накрайник осигурява точна смазване на най-малките детайли. ✅ ОТЛИЧНИ качества на ТЕКУЧЕСТВО на : Дори и при стайна температура масло остава течен и затекает в най-малките пукнатини. Изключителните свойства на текучество на : Маслото остава течен при стайна температура и затекает в най-малките пукнатини.Иновативен дозиращият накрайник осигурява точна смазване на най-дребните детайли.Удобен флакон дозирует дори най-малките количества.Не съдържа смоли и киселини, произведено в Германия, предназначен за професионална употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория