• Ново
Чифт куки и примки с дължина 5 Ярда - на РАЗСТОЯНИЕ 1 сантиметър - Сребрист метал Върху бяла памучна лента, Кант лента, чрез шнурове за шиене на корсет, Квилтинг, Сватб?

Чифт куки и примки с дължина 5 Ярда - на РАЗСТОЯНИЕ 1 сантиметър - Сребрист метал Върху бяла памучна лента, Кант лента, чрез

Rating 
BGN 8.66

Сума
Налично за поръчка

КУПУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ, СПЕСТЕТЕ ПОВЕЧЕ Оферти!Обща сума Двойка в 5 ЯрдаЛента-кука за украса на вашия корсет, капитониране, аксесоари за дома или за всеки друг проект за рукоделию. отличен за костюми от епохата на Възраждането, танцови костюми, на гоблени, на абажуров, костюми за Хелоуин, ресни с пискюли, чадъри в стил бохо, за младоженци, дънки, рокли, саката, шалей, драперии и много други начини за използването им.Само си ПРЕДСТАВЕТЕ!ПРЕДСТАВЕТЕ си!Изразете себе си!. Разстояние 1 сантиметър върху Бяла памучна наклонена лента.Продавачът от САЩ от 1997 година с безплатна доставка за страната!.Моля, запознайте се с други стилове и дизайнами в нашия магазин TRIMS-N-BEADS. купувайте повече, спестете на други предложения!Обща сума Двойка в 5 Ярда.Лента-кука за украса на вашия корсет, капитониране, аксесоари за дома или за всеки друг проект за рукоделию. отличен за костюми от епохата на Възраждането, танцови костюми, на гоблени, на абажуров, костюми за Хелоуин, ресни с пискюли, чадъри в стил бохо, за младоженци, дънки, рокли, саката, шалей, драперии и много други начини за използването им.Само си ПРЕДСТАВЕТЕ!ПРЕДСТАВЕТЕ си!Изразете себе си!. Разстояние 1 сантиметър върху Бяла памучна наклонена лента.Продавачът от САЩ от 1997 година с безплатна доставка за страната!.Моля, запознайте се с други стилове и дизайнами в нашия магазин TRIMS-N-BEADS.Украса на една кука и уши - Сребрист метал върху бяла памучна лента, кант лента, въжета за шиене, Капитониране, Танцови хавайски сватбени костюми от епохата на Възраждането, Покривка, начало декор - Цената е 5 ярда Двойка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория