• Ново
2,6 x 2,6 Комплект от 12 бр. Пуйка за Деня на Благодарността, Изгладени В Пришивной Тъкани, Бродирани Ленти, Апликации, Машинна Бродерия, Бродирани, за Шиене на Проекта, Н?

2,6 x 2,6 Комплект от 12 бр. Пуйка за Деня на Благодарността, Изгладени В Пришивной Тъкани, Бродирани Ленти, Апликации, Машинна

Rating 
BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

** Моля, моля, прочетете следните условия по-долу, преди да закупят ** - за Да защити вашите поръчки, ние изпращаме цялата стока, услуга за проследяване Време за доставка : 2-3 работни дни.Размер : 2-аз фотография от списъка може да Ги използва за подобряване на дрехи, пердета, възглавници, scrapbooking, дънки, сака, блузи, чанти, раници, кепок, кърпи, костюми, накидок, одеала и т.Указания за употреба : Забележка : По принцип, може да се гали повечето тъкани.Ако изделия подлежат на редовно измиване, се препоръчва да мига ги по ръбовете на шевове или тъкан боя. Поставете си директно за всяко място тъкан. Покрийте с заплату тънка кърпа, а след това прогладьте желязо, избягвайте използването на ютия директно на заплате, за да защити заплату от излагане на висока температура. Продължавайте да натискате на желязо е около 40-60 секунди и повиши температурата. 120°С-150 °C (зависи от дебелината на плата. Извадете ютия, изчакайте, докато напълно се охлади. Ако спазване не е идеален, моля, повторете действието 3) 4).Пратката включва : 12 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория