• Ново
8 ивици с сито печат гладене на дрехи - Апликация желязо за ремонт и декориране на панталони, сака, пуловери, раници (Spiderman2)

8 ивици с сито печат гладене на дрехи - Апликация желязо за ремонт и декориране на панталони, сака, пуловери, раници (Spiderman2)

Rating 
BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

【8 ТЕРМОАДГЕЗИВНЫХ band-спин】 Опаковка от 8 броя band-спин за гладене на дрехиИзползвайте ги за украса или ремонт на дрехи.Им е много лесно да се прилага домакинството на желязо. 【ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ от】8 тематични петна с различен дизайн.Украсете дете или възрастен дрехи модни ивици.Изберете колекция, която най-добре отговаря на вашата индивидуалност, и прогладьте си за по-малко от 1 минута. 【ЛЕСНО И БЪРЗО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Начин на приложение : Сложете върху дрехите и защита на тънка кърпа.Гладьте при максимална температура без пара в продължение на 20 секунди, не се движат ютия.За повече сцепление обърнете дрехи и прогладьте ютия от обратната страна. 【ПОДХОДЯЩА за пране в перална машина и сушилня 】 Лепило кръпки за устойчиви ръчно или машинно пране при температура от 30 ° C. Можете дори да направите малък шев, ако на върха на малко повдигната. 【УНИВЕРСАЛНИ】 ленти са подходящи за чанти, раници, дрехи, дънки, кепок, шапки и платове като цяло.Придайте творчески оттенък на вашите дрехи!. 【8 ТЕРМОАДГЕЗИВНЫХ band-спин】 Опаковка от 8 броя band-спин за гладене на дрехи.Използвайте ги за украса или ремонт на дрехи.Им е много лесно да се прилага домакинството на желязо. 【ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ от】8 тематични петна с различен дизайн.Украсете дете или възрастен дрехи модни ивици.Изберете колекция, която най-добре отговаря на вашата индивидуалност, и прогладьте си за по-малко от 1 минута. 【ЛЕСНО И БЪРЗО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Начин на приложение : Сложете върху дрехите и защита на тънка кърпа.Гладьте при максимална температура без пара в продължение на 20 секунди, не се движат ютия.За повече сцепление обърнете дрехи и прогладьте ютия от обратната страна. 【ПОДХОДЯЩА за пране в перална машина и сушилня 】 Лепило кръпки за устойчиви ръчно или машинно пране при температура от 30 ° C. Можете дори да направите малък шев, ако на върха на малко повдигната. 【УНИВЕРСАЛНИ】 ленти са подходящи за чанти, раници, дрехи, дънки, кепок, шапки и платове като цяло.Придайте творчески оттенък на вашите дрехи!. 8 ТЕРМОАДГЕЗИВНЫХ band-спин】 Опаковка от 8 броя гладильных band-спин към дрехи Използвайте ги за украса или ремонт на дрехи с прорехами. Им е много лесно да се прилага в домашни желязо. 8 тематични петна с различен дизайн.Персонализирайте дете или възрастен дрехи с помощта на модерни ивици Изберете колекция, която отговаря на вашата индивидуалност, и погладьте ги на дрехите, за по-малко от 1 минута.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория