• Ново
3D Мини Змия Нашивка, Бродирани Пришитая Комбинирана Апликация във формата на Животните, на Хладно Нашивка, Червено-Зелена Змия Апликация, Ивици, за Шиене, за да се н?

3D Мини Змия Нашивка, Бродирани Пришитая Комбинирана Апликация във формата на Животните, на Хладно Нашивка, Червено-Зелена

Rating 
BGN 17.16

Сума
Налично за поръчка

1 Чудесен креативен аксесоар за декорация със собствените си ръце художествени проекти, които са ръчно изработени. Ако по дрехите има скъсаните дупки и белези можете да използвате тези петна за прикритие. Бродирани кръпки без лепило.Разнообразие от стилове, това е чудесен избор за фина бродерия.Широка гама от приложения, направи си сам, не само може да прикрие недостатъците, но и за украса на дрехи, тъкани, дрехи, якета, дънки, жилетки, рокли, тениски, дрехи и т. Какъв инструмент нужда от : игла, Домакински ютии, термопресс-машина.Носете ютия (за да стане по-силен и траен, моля, прошейте няколко прости шевове след гладене.) или пришейте нещо със собствените си ръце. Термосваривайте с полиэфирными / хлопчатобумажными тъкани.Не се прилага за непромокаеми дрехи, высокоэластичные тъкани от вискоза, найлон или триацетата.При машинно измиване преди измиване и сушене завъртете дрехи отвътре навън. Чудесен креативен аксесоар за декорация със собствените си ръце художествени проекти, които са ръчно изработени. Ако по дрехите има скъсаните дупки и белези можете да използвате тези петна за прикритие. Бродирани кръпки без лепило.Разнообразие от стилове, това е чудесен избор за фина бродерия.Широка гама от приложения, направи си сам, не само може да прикрие недостатъците, но и за украса на дрехи, тъкани, дрехи, якета, дънки, жилетки, рокли, тениски, дрехи и т. Какъв инструмент нужда от : игла, Домакински ютии, термопресс-машина.Носете ютия (за да стане по-силен и траен, моля, прошейте няколко прости шевове след гладене.) или пришейте нещо със собствените си ръце. Термосваривайте с полиэфирными / хлопчатобумажными тъкани.Не се прилага за непромокаеми дрехи, высокоэластичные тъкани от вискоза, найлон или триацетата.При машинно измиване преди измиване и сушене завъртете дрехи отвътре навън. За да запазите гърба си чисти преди използване на ютия, регулиране на температурата на ютията в съответствие с точка на дрехи. Поставете кърпа на подходящо място, за да облекло е залепваща страна с горещ расплавом (лепило не порвался), загрейте ютията, гладьте от противоположната страна на 30-60 секунди за задната част на расплавилась, а след това гладьте с предната страна на 1-2 минути. Ако у дома няма ютия, можете също да използвате линия същия цвят, която ще се прилага на плат за дрехи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория