• Ново
PeavyTailor 50 броя ленти за шпуль Клип Bobbin Buddies чудесно за бродиране, капитониране и бродерия с конци шевни машини.

PeavyTailor 50 броя ленти за шпуль Клип Bobbin Buddies чудесно за бродиране, капитониране и бродерия с конци шевни машини.

Rating 
BGN 6.50

Сума
Налично за поръчка

【Че това е 】 : Притежателите на шпульки Peavy Tailor са предназначени за това, за да се избегне перекручивания направленияТези скоби за намотки - организаторите, които поддържат реда в живота на шивашката стая. 【Как да се насладите на】 : Пръстите разомкните скоби за шпульки и задръжте ги, докато не зажмете опашката на конци.Прислужници шпульки затегнати конец и няма да ви позволи да й се бърка, дори и ако я изпуснете. 【Какъв материал】 : притежателите на Тези за навиване на конци са изработени от пластмаса с висока якост, който ще продължи много години.Тези шевни скоби са подходящи за повечето домашни намотки за бродерия и шевни конци. 【Че в опаковки】 : 50 бр шпульных скоби с равномерно смесени цветове 4 : розово, зелено, лилаво и синьо небе.Тези скоби за намотки с конец чудесно се справиха със задачата да се избегнат хаотични uncoiling опашките на конци, когато те се намират в склада. 【Защитен патент】 : Скоби за съхранение на бобин Peavy Tailor за обиколка нишки са собственика на продукта.Ние обещаваме качество на продукта и ще се санкционират за всяко пиратството. 【Че това е 】 : Притежателите на шпульки Peavy Tailor са предназначени за това, за да се избегне перекручивания направления.Тези скоби за намотки - организаторите, които поддържат реда в живота на шивашката стая. 【Как да се насладите на】 : Пръстите разомкните скоби за шпульки и задръжте ги, докато не зажмете опашката на конци.Прислужници шпульки затегнати конец и няма да ви позволи да й се бърка, дори и ако я изпуснете. 【Какъв материал】 : притежателите на Тези за навиване на конци са изработени от пластмаса с висока якост, който ще продължи много години.Тези шевни скоби са подходящи за повечето домашни намотки за бродерия и шевни конци. 【Че в опаковки】 : 50 бр шпульных скоби с равномерно смесени цветове 4 : розово, зелено, лилаво и синьо небе.Тези скоби за намотки с конец чудесно се справиха със задачата да се избегнат хаотични uncoiling опашките на конци, когато те се намират в склада. 【Защитен патент】 : Скоби за съхранение на бобин Peavy Tailor за обиколка нишки са собственика на продукта.Ние обещаваме качество на продукта и ще се санкционират за всяко пиратството.бобина за шевна машина brother.катушечная конец.шпульки brother за шевни машини. предварително намотанные сонда.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория