• Ново
Универсален 10 бр. Топки Бели Във формата на Яйце САМ Изкуство, Занаят Топки Сфери от Полистирол с Топки От Цветя Пяна Обхват на Снежна топка, Орнамент Коледна Топка ?

Универсален 10 бр. Топки Бели Във формата на Яйце САМ Изкуство, Занаят Топки Сфери от Полистирол с Топки От Цветя Пяна Обхват

Rating 
BGN 24.59

Сума
Налично за поръчка

【Широки цитат】 Тези топки са широко описани и са подходящи за създаване на всякакъв вид плавателни съдовеС помощта на тези аксесоари за бродерия от пяна дъски топки можете да извайвам снежни човеци, украси за коледната елха, за да симулира слънчевата система, различни 3 D модели, за училищни проекти "Направи си сам", домашни проекти "Направи си сам" и много други. 【Идеалното художественото оформление на】 топки от полистироловых сфери може да се използва за църквата, предучилищна, детска градина или отлични работи за децата в дома.Освен това, бял полистирен топки може да се използва като специални работи за партита по повод ангажименти или рожден ден. 【Лесно да се създаде】 Украсете зимата, Коледа и Нова година ни коледен топка с ръце.Парченца стиропор за diy могат да рисуват, да рисуват, да закача и записвам.Бялата топка е чудесен проект със собствените си ръце, за всички възрасти!. 【Отличен материал】 Кръгли полистирен топки са изработени от висококачествен полистирол, който е лек и лесно декорирани или.Освен това, нашата топка от цветя пяна има гладка повърхност, много е лесно да рисуват и тя е здрава. 【Разработване на интелигентност】 Тези топки за бродерия могат да стимулират детското въображение и креативност, топки за бродерия може да бъде произволно са боядисани и да има различни форми в съответствие с детско въображение.Описание Украсете зимата, Коледа и Нова година ни коледен топка, направено със собствените си ръце.Парченца стиропор за diy могат да рисуват, да рисуват, да закача и записвам.Бялата топка е чудесен проект със собствените си ръце, за всички възрасти!Характеристики Материал : пяна.- Размер : 6 см /2.4 инча (диаметър).Пратката включва 1 х комплект от 10 броя 6 см бели мъниста във формата на яйца.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория