• Ново
Нашивка с бродерия Междузвездни войни Миличка Йо_да, нашивка с бродерия на Междузвездни войни, нашивка за якета, раници, дънки и дрехи, апликации, пришиваемые желяз?

Нашивка с бродерия Междузвездни войни Миличка Йо_да, нашивка с бродерия на Междузвездни войни, нашивка за якета, раници, дънки

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Количество : 4 Листа топлинна пластира Baby Йода желязо Transfer с инструкция за употребаИзползвайте домакински, желязо или теплопередающую кола, лесен за употреба. Размер : 2 броя (4.7 инча × 3,9 инча), 2 бр (3,5 инча х 2,8 инча), общо 4 бр ленти за бродерия Baby Йода.Добър материал : Стикер с теплопередачей Baby Йода iron On Patches безвреден за кожата ни и е безвредна за околната среда.Висококачествен моющийся и екологично чист материал.Широко се използва : Нашивка "Междузвездни войни", която се ползва за самостоятелно декориране на тениски, дънки, дрехи, чанти, шапки, покрива възглавница.Или отстраняване на петна и драскотини по дрехите и продуктите са ръчно изработени.Послепродажная гаранция : На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа, в случай на повреда на стоката или сериозни проблеми с качеството, се предлага 100% гаранция за връщане на парите.Количество : 4 Листа топлинна пластира Baby Йода желязо Transfer с инструкция за употреба.Използвайте домакински, желязо или теплопередающую кола, лесен за употреба. Размер : 2 броя (4.7 инча × 3,9 инча), 2 бр (3,5 инча х 2,8 инча), общо 4 бр ленти за бродерия Baby Йода.Добър материал : Стикер с теплопередачей Baby Йода iron On Patches безвреден за кожата ни и е безвредна за околната среда.Висококачествен моющийся и екологично чист материал.Широко се използва : Нашивка "Междузвездни войни", която се ползва за самостоятелно декориране на тениски, дънки, дрехи, чанти, шапки, покрива възглавница.Или отстраняване на петна и драскотини по дрехите и продуктите са ръчно изработени.Послепродажная гаранция : На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа, в случай на повреда на стоката или сериозни проблеми с качеството, се предлага 100% гаранция за връщане на парите.Спецификация: Вид на продукта : Етикети за прехвърляне на ютия/нашивка Материал : плат (бродерия) пакет включва : 4 бр. Бебешки ленти за пренасяне на ютия Йода за термопресс-машини: 1. Задайте температурата 284-302 ° С на термопресс-кола. Положете дрехи точно дъска за гладене. Кръпки на мястото, което искате да вмъкнете. Силно натискайте с ръка надолу в продължение на 8-9 секунди. След охлаждане отстранете мембрана. Поздравления за завършването на петна.За да направите кръпка е по-безопасно, моля, налагат лепенка около кръпка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория