• Ново
Лого кръг на плевелите от листа на марихуана, бродирани пришивкой на железопътната нашивке за раници, Дънкови якета, дрехи и т.н.

Лого кръг на плевелите от листа на марихуана, бродирани пришивкой на железопътната нашивке за раници, Дънкови якета, дрехи

Rating 
BGN 3.07

Сума
Налично за поръчка

прогладьте на кръпката желязо /пришейте прилагането на кръпкатаПараметри : Прибл. размер : Диаметър : 3,25 " / Количество : 1 бр. Висококачествени, подробни бродерия, чудесно за дрехи, шапки и чанти.Идеален за дънки, Якета, Жилетки, шапки, раници, scrapbooking, както и много други неща!.Стоки, произведени в Тайланд марка Tyga_Thai.Спецификация : Размер на диаметъра на : 3,25" Функциите, които са с най-високо качество - кръпки, които са обхванати от специално лепило, което при нагряване се топи и това най-добре се свързва с текстил. - Поставете на кръпката в желаната позиция и прогладьте желязо.При необходимост пришейте прилагането на кръпката. Забележка : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки и действителната стока.

Всичко за продукта

Approx Size :
Diameter Size

Подобни продукти в категория