• Ново
Кутия-органайзер за мулине за бродиране - 36 отделения с 280 макари за мулине, 3 бели и 3 черни мулине за бродерия и 500 стикери с номера на мулине.

Кутия-органайзер за мулине за бродиране - 36 отделения с 280 макари за мулине, 3 бели и 3 черни мулине за бродерия и 500

Rating 
BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

Кутия-Органайзер в 36 Клона-Размер на кутията : 7 Голяма кутия за съхранение с 30 подвижни решетки и разделители могат да се извадят.Кутия-органайзер за мулине е подходящ за съхранение на конци, игли, мъниста, напръстник, нитевдевателя и други инструменти. 500 стикери с номера - За персонализиране на вашите собствени намотки за мулине - Включва 500 етикети, предварително отпечатани с всички 464 червени и пъстри цветове стаи, плюс допълнителни етикети за популярните нюанси. 280 Шпулек за мулине - Са идеални за подреждане и разнищване на конци.Безплатен набор от 3шт черни памучни конци за бродиране и 3шт бели памучни конци за бродерия, най-често използваните цветове, необходими за бродиране.Бъдете организирани - Съхранявайте всички аксесоари за бродерия на кръстат бод, комплекти за бродерия на кръстат бод, Комплект за бродерия, конци за бродерия.Конци за бродиране, Ножици за бродерия, Игли за бродерия, Нитевдеватель и Нитевдеватели за мулине - Всичко Необходимо организирано. Кутия-Органайзер в 36 Клона-Размер на кутията : 7. Голяма кутия за съхранение с 30 подвижни решетки и разделители могат да се извадят.Кутия-органайзер за мулине е подходящ за съхранение на конци, игли, мъниста, напръстник, нитевдевателя и други инструменти. 500 стикери с номера - За персонализиране на вашите собствени намотки за мулине - Включва 500 етикети, предварително отпечатани с всички 464 червени и пъстри цветове стаи, плюс допълнителни етикети за популярните нюанси. 280 Шпулек за мулине - Са идеални за подреждане и разнищване на конци.Безплатен набор от 3шт черни памучни конци за бродиране и 3шт бели памучни конци за бродерия, най-често използваните цветове, необходими за бродиране.Бъдете организирани - Съхранявайте всички аксесоари за бродерия на кръстат бод, комплекти за бродерия на кръстат бод, Комплект за бродерия, конци за бродерия.Конци за бродиране, Ножици за бродерия, Игли за бродерия, Нитевдеватель и Нитевдеватели за мулине - Всичко Необходимо организирано.Кутия-органайзер за бродерия мулине.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория