• Ново
На жени с Емблемата на Националното Знаме на Португалия от A-ONE + Колекция от национални Знамена на страните от ЕС, Нашивка с бродерия във формата на Щит, Нашивка за а?

На жени с Емблемата на Националното Знаме на Португалия от A-ONE + Колекция от национални Знамена на страните от ЕС, Нашивка

Rating 
BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

ПРЕДСТАВЯНЕ на КОЛЕКЦИЯ на НАЦИОНАЛНИТЕ ЗНАМЕНА на СТРАНИТЕ от ЕС, НАШИВКА с БРОДЕРИЯ на ЩИТА на Европейския съюз (ЕС) е политически и икономически съюз, 27-те държави-членки, разположени главно в ЕвропаВътрешен единен пазар е създаден с помощта на стандартизирана система от закони, които се прилагат във всички държави-членки по тези въпроси, и само в тези въпроси, когато държавата се съгласиха да действат като едно цяло.ХАРАКТЕРИСТИКИ на ЕМБЛЕМАТА на НАЦИОНАЛНИЯ ФЛАГ на ПОРТУГАЛИЯ : Португалия е страна на ЕС на 1 януари 1986 година. Нашивка с бродерия на щита от колекцията на националните знамена на страните от ЕС с висока якост, бродирани ЖЕЛЯЗО : деликатен приятелка и шиене, великолепен детайл ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА И здрава жени С ЛОГОТО на НАЦИОНАЛНОТО знаме на ПОРТУГАЛИЯ Всяка genka в ревера лесно и е изработена от желязо, което гарантира, че всяка от тях ще продължи колкото е възможно по-дълго.Жени за лацкана премиум-клас с-лесно се отваря цип, което позволява лесно да се носят я на ревера си костюм, риза, вратовръзка, риза, шапка, яке, пуловер, дънки или прикачване към раница за индивидуална украса.Количество : 1 бр. Колекция от национални знамена на страните от ЕС, нашивка с бродерия във формата на щит (3,1x2,5 инча) + 1 бр. Национален банер на Португалия (0,6x0,7 инча).Размери на продукта : 1 бр. Нашивка с бродерия на нацията ЕС (2,5x3,1 инча) 1 бр. на Жени с ревери хартата (0,6x0,7 инча) Функции : 1. Цветно и отлична обстановка за отдих, украса на лични дрехи или коллекционного хоби. Обратната страна band-спин е покрита с прозрачна лепкава фолио.Можете да залепите на кръпки, както и на път или шият на кръпки към тъканите.КАК ЗАЛЕПЯТ ЛЕПЕНКА : 1. Махнете стикер с обратната страна на пластира и се прилага върху всякаква равна повърхност, например телефон или лаптоп. Натиснете върху помощ в рамките на 15 секунди, за да се уверите, че той приклеился. Помощ също така може временно да се придържаме към тъканите, без използване на ютия за гладене на дрехи за първи път.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория